Соус Тахін 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо вам не до душі прісна і звичайна їжа, тоді обов'язково рекомендую спробувати доповнити звичні страви цікавими соусами. Один з таких класних варіантів я пропоную взяти на замітку.
Поспішаю поділитися з вами простим способом, як приготувати соус Тахін. Це апетитна, ароматна і насичена за смаком паста з насіння кунжуту, яка стане відмінним доповненням до риби, м'яса, овочам і найрізноманітнішим салатів. Соус чудово зберігається в холодильнику, так що не бійтеся робити відразу багато. А саме класне, що зробити його можна всього за якихось 10 хвилин.
- Насіння кунжуту - 1 Склянка
- Оливкова олія - 3 чайних ложки (приблизно )
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Кмин - 1 Чайна ложка (опціонально)

1. Усе, що нам знадобиться, це кунжут, лимонний сік і оливкову олію хорошої якості. Дивовижний соус! 

2. Насіння кунжуту викладіть на суху сковороду і поставте на вогонь.

3. Постійно помішуючи, підрум'яньте їх до золотистого кольору. Будьте уважні, так як кунжут досить швидко може потемніти! 

4. Зніміть сковороду з вогню і остудіть кунжут 2-3 хвилини. Після перекладіть в чашу блендера, додайте лимонний сік і за бажанням кмин.

5. І за допомогою оливкового масла надайте соусу потрібну консистенцію. Все ретельно збийте - і соус Тахін готовий! 
Класний і швидкий рецепт, який точно варто взяти на озброєння.
Класний і швидкий рецепт, який точно варто взяти на озброєння.
 
                     
                         
             
             
             
            