Соус «Riata»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 25 хв.
Ніжний, йогуртовий соус"риата" збалансує гострий смак пікантних страв. Особливо добре підійде до рибних страв.
Опис приготування:
При відмінних смакових якостях, соус готується за лічені хвилини. При тому, що процес охолодження займає більшу частину часу.
- Йогурт - 150 грам (натуральний)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Кмин подрібніть. Вичавіть сік з лимона.
Часник очистіть.
Кмин подрібніть. Вичавіть сік з лимона.
Часник очистіть.
У йогурт додайте тмин і сік лимона.
Додайте подрібнений часник.
Су сіль, добре перемішайте і залиште при кімнатній температурі на 15 хвилин.
Соус готовий. Смачного!