Соус «Riata»
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний, йогуртовий соус "риата" збалансує гострий смак пікантних страв. Особливо добре підійде до рибних страв.
При відмінних смакових якостях, соус готується за лічені хвилини. При тому, що процес охолодження займає більшу частину часу.
- Йогурт - 150 грам (натуральний)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком

Підготуйте необхідні інгредієнти.
Кмин подрібніть. Вичавіть сік з лимона.
Часник очистіть.
Кмин подрібніть. Вичавіть сік з лимона.
Часник очистіть.

У йогурт додайте тмин і сік лимона.

Додайте подрібнений часник.

Су сіль, добре перемішайте і залиште при кімнатній температурі на 15 хвилин.

Соус готовий. Смачного!