Соус имбирно-медовий

Соус имбирно-медовий
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 20 хв.
Навіть найпростіше і прісне блюдо перетвориться в бум смаку, аромату і пікантності з соусом имбирно-медовим! Він прекрасно поєднується з рибою, куркою або овочами, рекомендую всім чудовий рецепт!

опис приготування:

Медово-імбирний соус дуже популярний в кухні Південно-Східної Азії, його додають до курки і риби. Він надає і найпростішою рибі, приготовленої на пару і без спецій, оригінальний смак і приємний аромат. Щоб приготувати соус имбирно-медовий, знадобиться густий, але не засахарівшійся мед, корінь імбиру і біле сухе столове вино. Подавати його рекомендую з тріскою і спаржею або з курячим філе.

  • імбир— 40 грам
  • вапно— 0,5 штуки
  • Біле вино— 70-100 мілілітрів
  • мед— 1 Ст. ложка
  • Масло оливкове— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Вершкове масло— 40 грам
Соус имбирно-медовий - фото крок 1 Поріжте імбир соломкою.

Соус имбирно-медовий - фото крок 2 Розігрійте пару столових ложок оливкової олії на сковороді, додайте імбир, обсмажте його до рум'яного кольору.

Соус имбирно-медовий - фото крок 3 Потім влийте вино, дайте йому злегка випаруватися.

Соус имбирно-медовий - фото крок 4 Потім додайте ложку меду, розмішайте.

Соус имбирно-медовий - фото крок 5 І вичавити сік лайма.

Соус имбирно-медовий - фото крок 6 І останнє: додайте масло вершкове, зніміть з вогню і перемішайте гарненько, щоб масло розчинилося.

Соус имбирно-медовий - фото крок 7 Готовим соусом имбирно-медовим полийте рибу (або курку) прямо з печі, т.к. остиглий він буде вже іншим на смак. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Курка в имбирно-медовому соусі

Курка в имбирно-медовому соусі

Курка в имбирно-медовому соусі… Смак у цієї страви просто дивовижний, а від поєднання аромату голова йде обертом. Якщо ви шукаєте простий, але дуже смачний рецепт маринованої курки, він перед вами. опис приготування: Готуємо маринад і змащуємо курячі ніжки. Маринується курка близько двох годин...

читати далі
Курка в имбирно-пивний глазурі

Курка в имбирно-пивний глазурі

Хочете на вечерю незвичайну курочку? яскраву, ароматну, соковиту і з апетитною глянсовою шкіркою? Тоді вам точно сюди! Заходьте! опис приготування: Повільне ловлення перетворює ароматний соус в глазур, а цибуля чимось нагадує цибульний джем Ні в якому разі не поспішайте і не готуйте на сильном...

читати далі
Пиріг з сиром з сирного тесту

Пиріг з сиром з сирного тесту

Дуже смачний і ніжний пиріг з сирною начинкою. Пиріг виходить не солодкий, але з гарячим і солодким чаєм йде на ура, та й просто як основне блюдо на друге! опис приготування: Приготувати пиріг з сиром з сирного тесту дуже просто, рецепт з розряду "; палочка-виручалочка" і "; на швидку руку ";....

читати далі
Компот з яблук і груш

Компот з яблук і груш

До вашої уваги — дуже простий рецепт, завдяки якому ви дізнаєтеся, як приготувати компот з яблук і груш. Цей смачний освіжаючий напій оцінять і дорослі, та діти. опис приготування: Цей компот можна пити і гарячим — замість чаю. але влітку, звичайно, частіше хочеться холодного, так що сміливо д...

читати далі
Печінковий торт з цибулею і морквою

Печінковий торт з цибулею і морквою

Є дві варіації печінкового пирога: з тонкими і товстими млинцями. Для начинки використовують будь-які складові за смаком. Поділюся дуже смачним рецептом приготування печінкового торта! опис приготування: Одні люблять тонкі млинці, інші ж навпаки, готують їх товстими. Перед подачею торт потрібн...

читати далі