Рецепт Соус имбирно-медовий фото

Соус имбирно-медовий
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Імбир, Мед
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку
Соуси, До риби

Навіть найпростіше і прісне блюдо перетвориться в бум смаку, аромату і пікантності з соусом имбирно-медовим! Він прекрасно поєднується з рибою, куркою або овочами, рекомендую всім чудовий рецепт!

Медово-імбирний соус дуже популярний в кухні Південно-Східної Азії, його додають до курки і риби. Він надає і найпростішою рибі, приготовленої на пару і без спецій, оригінальний смак і приємний аромат. Щоб приготувати соус имбирно-медовий, знадобиться густий, але не засахарівшійся мед, корінь імбиру і біле сухе столове вино. Подавати його рекомендую з тріскою і спаржею або з курячим філе.

  • Імбир - 40 грам
  • Вапно - 0, 5 штуки
  • Біле вино - 70-100 мілілітрів
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Вершкове масло - 40 грам
соус имбирно-медовий - фото крок 1
Поріжте імбир соломкою.
соус имбирно-медовий - фото крок 2
Розігрійте пару столових ложок оливкової олії на сковороді, додайте імбир, обсмажте його до рум'яного кольору.
соус имбирно-медовий - фото крок 3
Потім влийте вино, дайте йому злегка випаруватися.
соус имбирно-медовий - фото крок 4
Потім додайте ложку меду, розмішайте.
соус имбирно-медовий - фото крок 5
І вичавити сік лайма.
соус имбирно-медовий - фото крок 6
І останнє: додайте масло вершкове, зніміть з вогню і перемішайте гарненько, щоб масло розчинилося.
соус имбирно-медовий - фото крок 7
Готовим соусом имбирно-медовим полийте рибу (або курку) прямо з печі, т.К. Остиглий він буде вже іншим на смак. Смачного!

Схожі рецепти