Рецепт Сосиски в тісті по ГОСТу фото

Сосиски в тісті по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сосиски
На полуденок , На природу
Страви в тесті
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Сосиски в тісті - це економне і смачна страва, відмінний перекус. Якщо ви збираєтеся на природу, то дізнайтеся, як приготувати сосиски в тісті, тому що вони складуть конкуренцію будь-якому фастфуду.

Опис приготування:

Готувати сосиски в тісті - одне задоволення. Рецепт дуже простий, він не може не вийде, якщо ретельно дотримуватися всіх рекомендацій.

Головне - вибрати смачні й улюблені сосиски.

Таке блюдо можна готувати і потім їсти разом з дітками!

  • Борошно - 3 склянки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Дріжджі - 12 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вода або молоко - 1 Склянка
  • Сосиски - 25 штук
сосиски в тісті по ГОСТу - фото крок 1
1. 2-3 рази просійте борошно.
сосиски в тісті по ГОСТу - фото крок 2
2. Для дріжджового тіста можна брати або молоко, або вода. Я поєдную: півсклянки молока і півсклянки води. Додайте трохи цукру і дріжджі.
сосиски в тісті по ГОСТу - фото крок 3
3. Далі додайте в миску 3-4 столових ложки борошна, перемішайте. Щоб почали працювати дріжджі, відставте миску в сторону на 10-15 хвилин.
сосиски в тісті по ГОСТу - фото крок 4
4. Міксером збийте 2 яйця кімнатної температури, поки вони не посветлеют і не збільшаться в обсязі. Додайте 3 столові ложки цукру і знову попрацюйте міксером. Потім всипте половину чайної ложки солі.
сосиски в тісті по ГОСТу - фото крок 5
5. Заздалегідь підготуйте вершкове масло, воно повинно бути добре підталим, але не рідким. Можна виставити його з холодильника на ніч або на пару секунд відправити у мікрохвильовку.
сосиски в тісті по ГОСТу - фото крок 6
6. У великій ємності з'єднайте опару, збиті яйця і борошно. Почніть замішувати тісто (можна руками, а можна і комбайном). Коли тісто перетвориться в один клубок, додайте туди вершкове масло і ще раз вимішайте, поки воно не перестане липнути до рук і миски. Якщо продовжує липнути, додайте 1-2 столові ложки борошна.
сосиски в тісті по ГОСТу - фото крок 7
7. Щоб тісто підійшло, дно чаші мультиварки змастіть маслом, викладіть туди тісто, залиште при 35 градусах на півгодини-годину. Якщо немає мультиварки, просто накрийте миску з тестом чимось (харчовою плівкою, рушником) і поставте в тепло місце на 40-60 хвилин.
сосиски в тісті по ГОСТу - фото крок 8
8. Викладіть тісто на стіл, його трохи потрібно обминути. Розріжте на 2 частини, щоб було зручніше з ним працювати. Розкачайте кожну частину квадратом і наріжте тонкими смужками (3-4 см. Шириною).
сосиски в тісті по ГОСТу - фото крок 9
9. Підготуйте сосиски. Відступите від краю сосиски і начините намотувати на неї тісто, будто серпантином, щоб один край трохи заходив на другий. Зайве тісто відріжте. Викладіть сосиски в тісті на пергамент.
сосиски в тісті по ГОСТу - фото крок 10
10. Перед тим як ставити деко в духовку, вони повинні постояти хвилин 10, щоб"пролунало" тісто. Духовку розігрійте від 180 до 200 градусів. Печуться сосиски 25-30 хвилин. Для 5 хвилин до готовності змажте тісто сумішшю жовтка з молоком. Усе, готово!

Схожі рецепти