Солянка збірна з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Солянка належить російській кухні. Це, в основі якого - м'ясний, рибний або грибний бульйони. Як правило в неї додають всілякі м'ясні продукти. Спробуйте збірну солянку з ковбасою!
Солянку добре подавати з лимоном і оливками (maslinami). Вони підкреслюють всі смакові ноти страви. Доречно подавати солянку зі сметаною, але класти її потрібно не в киплячий суп, і порційні, в кожну тарілку.
- Яловичина - 500 грам
- Сосиски - 150 грам
- Бажання - 150 грам
- Шинка - 150 грам
- Солоні огірки - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Томатний сік - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вода - 2 L

Яловичину кладемо в каструлю. Заливаємо окропом і ставимо варитися. Поки м'ясо вариться, сосиски нарізаємо невеликими шматочками.

Буженину нарізаємо кубиками.

Шинку теж нарізаємо кубиками.

На рослинному маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю.

До цибулі додаємо нарізані або натерті на тертці огірки.

Додайте до огірків і цибулі нарізані м'ясні вироби.

Додати томатний сік або розведену томатну пасту. Гасіть все разом 10 хвилин.

З киплячого бульйону потрібно вийняти м'ясо. Його злегка охолоджуємо і дрібненько нарізаємо. Потім повертаємо назад в бульйон. Додайте в бульйон засмажку. Варіть близько 10 хвилин. Додати сіль, поперчіть блюдо. Додайте цукор, якщо ваш томат занадто кислий. Доведіть солянку до смаку. Розлийте по тарілках і подайте до столу.