Рецепт Солянка збірна з ковбасою фото

Солянка збірна з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Солянка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Солянка належить російській кухні. Це, в основі якого - м'ясний, рибний або грибний бульйони. Як правило в неї додають всілякі м'ясні продукти. Спробуйте збірну солянку з ковбасою!

Опис приготування:

Солянку добре подавати з лимоном і оливками (maslinami). Вони підкреслюють всі смакові ноти страви. Доречно подавати солянку зі сметаною, але класти її потрібно не в киплячий суп, і порційні, в кожну тарілку.

  • Яловичина - 500 грам
  • Сосиски - 150 грам
  • Бажання - 150 грам
  • Шинка - 150 грам
  • Солоні огірки - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Томатний сік - 1 Склянка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Вода - 2 L
солянка збірна з ковбасою - фото крок 1
Яловичину кладемо в каструлю. Заливаємо окропом і ставимо варитися. Поки м'ясо вариться, сосиски нарізаємо невеликими шматочками.
солянка збірна з ковбасою - фото крок 2
Буженину нарізаємо кубиками.
солянка збірна з ковбасою - фото крок 3
Шинку теж нарізаємо кубиками.
солянка збірна з ковбасою - фото крок 4
На рослинному маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю.
солянка збірна з ковбасою - фото крок 5
До цибулі додаємо нарізані або натерті на тертці огірки.
солянка збірна з ковбасою - фото крок 6
Додайте до огірків і цибулі нарізані м'ясні вироби.
солянка збірна з ковбасою - фото крок 7
Додати томатний сік або розведену томатну пасту. Гасіть все разом 10 хвилин.
солянка збірна з ковбасою - фото крок 8
З киплячого бульйону потрібно вийняти м'ясо. Його злегка охолоджуємо і дрібненько нарізаємо. Потім повертаємо назад в бульйон. Додайте в бульйон засмажку. Варіть близько 10 хвилин. Додати сіль, поперчіть блюдо. Додайте цукор, якщо ваш томат занадто кислий. Доведіть солянку до смаку. Розлийте по тарілках і подайте до столу.

Схожі рецепти