Солянка з сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Смачний варіант швидкої солянки. Зазвичай солянку роблять на основі густого бульйону. Мій варіант студентський. Тут все швидко, смачно і без бульйону.
Підготуйте всі інгредієнти. Овочі добре промийте.
- Сосиски - 3 штуки
- Копчені продукти (шинка, буженина, ковбаса, риба) - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Огірок солоний - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Лимон - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2 L
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Сосиски нарізати невеликими шматочками (кубиками).
Копчені продукти нарізаємо теж дрібно. Я взяла буженину, варено-копчену ковбасу.
Отже, ковбасу нарізаємо кубиком.
Отже, ковбасу нарізаємо кубиком.
Буженину нарізаємо дрібно.
Ріпчасту цибулю нарізаємо кубиком.
Моркву натріть на крупній тертці.
Ріпчасту цибулю обсмажуємо на маслі. Додаємо моркву. tusim.
Солоний огірок натираємо на тертку. Додаємо до овочів. tusim.
Трохи відсуньте овочі на сковороді. Влийте 2 ст. Ложки олії. Додайте 1, 5 ст. Ложки борошна. Обсмажте її.
Влийте 2 склянки води. Швидко розмішайте. Додайте 2 ст. Ложки томатної пасти. Гасіть все 5 хвилин.
Отриманий соус відставити. На іншій сковороді обсмажте все копченості відразу.
У каструлі закип'ятити воду. Коли вона закипить додайте овочевий соус і обсмажені копченості.
Додайте спеції, сіль, подрібнену зелень. Дайте закипіти і вимикайте.
Подайте до столу, пролити Мисько. У кожну миску за смаком додайте оливки і лимонну часточку.