Солянка з куркою і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Для солянки з куркою найкраще взяти чисте м'ясо без кісток. Його потрібно дрібно порізати і згасити з овочами. Дивіться докладніше в рецепті.
Опис приготування:
Подрібніть овочі і м'ясо. Спочатку на олії обсмажте м'ясо. Після додайте овочі, тушкуйте до повної готовності зі спеціями. Якщо капуста не соковита, влийте трохи води або томатного соку.
- Куряче м'ясо або філе - 400 грам
- Капуста - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
- Масло рослинне рафіноване - 1-2 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком
Приготуйте необхідні продукти. Все ретельно вимийте і очистіть. Куряче філе сполосніть під водою і обсушити паперовою серветкою.
Наріжте тонко капусту.
Поріжте м'ясо і інші овочі (некрупно).
Обсмажте м'ясо в рослинному маслі зі спеціями.
Додайте до курки овочі, сіль, спеції за смаком. Перемішайте і поставте гаситися на 40 хвилин.
Блюдо готово, смачного!