Рецепт Солянка з куркою і капустою фото

Солянка з куркою і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для солянки з куркою найкраще взяти чисте м'ясо без кісток. Його потрібно дрібно порізати і згасити з овочами. Дивіться докладніше в рецепті.

Опис приготування:

Подрібніть овочі і м'ясо. Спочатку на олії обсмажте м'ясо. Після додайте овочі, тушкуйте до повної готовності зі спеціями. Якщо капуста не соковита, влийте трохи води або томатного соку.

  • Куряче м'ясо або філе - 400 грам
  • Капуста - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Морква - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Масло рослинне рафіноване - 1-2 Ст. Ложок
  • Зелень - За смаком
солянка з куркою і капустою - фото крок 1
Приготуйте необхідні продукти. Все ретельно вимийте і очистіть. Куряче філе сполосніть під водою і обсушити паперовою серветкою.
солянка з куркою і капустою - фото крок 2
Наріжте тонко капусту.
солянка з куркою і капустою - фото крок 3
Поріжте м'ясо і інші овочі (некрупно).
солянка з куркою і капустою - фото крок 4
Обсмажте м'ясо в рослинному маслі зі спеціями.
солянка з куркою і капустою - фото крок 5
Додайте до курки овочі, сіль, спеції за смаком. Перемішайте і поставте гаситися на 40 хвилин.
солянка з куркою і капустою - фото крок 6
Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти