Солоні підберезники
(покроковий рецепт з фото)
Солити гриби гарячим способом - найшвидше і просте рішення. У солоні підберезники додаються трави і спеції, наприклад, листя смородини, вишні і лавровий лист. Спробуйте приготувати!
До вашої уваги класичний рецепт приготування солоних підберезників. Особливу увагу приділіть очищення грибів. Якщо вам здається, що ніжки грибів погані - краще їх відрізати і солити тільки капелюшки - є ризик, що підберезники, солоні цілком, будуть гірчити. Хай щастить!
- Підберезники - 800 грам
- Сіль - За смаком
- Перець горошком - За смаком
- Кріп - За смаком
- Листя смородини і вишні - За смаком
Підберезники промиваємо, очищаємо і відварюємо в підсоленій воді 20 хвилин, видаляючи піну.
На дно стерилізованих банок викладаємо кріп, листя смородини і перець горошком, потім шарами кладемо гриби з сіллю і так до самого верху.
Все готово! Гриби зберігаємо в прохолодному місці. Смачного!