Рецепт Солоні підберезники фото

Солоні підберезники
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Підберезники
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Сольовий
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Солити гриби гарячим способом - найшвидше і просте рішення. У солоні підберезники додаються трави і спеції, наприклад, листя смородини, вишні і лавровий лист. Спробуйте приготувати!

Опис приготування:

До вашої уваги класичний рецепт приготування солоних підберезників. Особливу увагу приділіть очищення грибів. Якщо вам здається, що ніжки грибів погані - краще їх відрізати і солити тільки капелюшки - є ризик, що підберезники, солоні цілком, будуть гірчити. Хай щастить!

  • Підберезники - 800 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець горошком - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Листя смородини і вишні - За смаком
солоні підберезники - фото крок 1
Підберезники промиваємо, очищаємо і відварюємо в підсоленій воді 20 хвилин, видаляючи піну.
солоні підберезники - фото крок 2
На дно стерилізованих банок викладаємо кріп, листя смородини і перець горошком, потім шарами кладемо гриби з сіллю і так до самого верху.
солоні підберезники - фото крок 3
Все готово! Гриби зберігаємо в прохолодному місці. Смачного!

Схожі рецепти