Рецепт Солоні маслюки смажені фото

Солоні маслюки смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Просте і легке блюдо для тих, кому не хочеться довго возитися з грибами. Солоні гриби спершу варимо, а потім смажимо на сковороді з цибулею. На гарнір можна приготувати що завгодно, виходить смачно!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування солоних маслюків смажених. Все робиться дуже просто, гриби моєму-чистимо-варимо, після чого відкидаємо на друшляк. На сковороді обсмажуємо цибулю до м'якості, додаємо відварені гриби і смажимо під кришкою до готовності. На гарнір - картопля, а зверху поливаємо сметаною!

  • Масло - 500 грам
  • Сіль - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
солоні маслюки смажені - фото крок 1
Маслюки ретельно промийте, очистіть і відваріть в гарненько підсоленій воді 20 хвилин.
солоні маслюки смажені - фото крок 2
Відкиньте на друшляк, щоб стекла вода. Тим часом чистимо і дрібно ріжемо цибулину.
солоні маслюки смажені - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажити цибулю до м'якості, потім додайте гриби і готуйте до готовності.
солоні маслюки смажені - фото крок 4
На гарнір можна приготувати картоплю, потім все з'єднати, полити свіжої сметанкою і подати до столу. Смачного!

Схожі рецепти