Солоні маслюки смажені
(покроковий рецепт з фото)
Просте і легке блюдо для тих, кому не хочеться довго возитися з грибами. Солоні гриби спершу варимо, а потім смажимо на сковороді з цибулею. На гарнір можна приготувати що завгодно, виходить смачно!
Це класичний рецепт приготування солоних маслюків смажених. Все робиться дуже просто, гриби моєму-чистимо-варимо, після чого відкидаємо на друшляк. На сковороді обсмажуємо цибулю до м'якості, додаємо відварені гриби і смажимо під кришкою до готовності. На гарнір - картопля, а зверху поливаємо сметаною!
- Масло - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Маслюки ретельно промийте, очистіть і відваріть в гарненько підсоленій воді 20 хвилин.
Відкиньте на друшляк, щоб стекла вода. Тим часом чистимо і дрібно ріжемо цибулину.
На рослинному маслі обсмажити цибулю до м'якості, потім додайте гриби і готуйте до готовності.
На гарнір можна приготувати картоплю, потім все з'єднати, полити свіжої сметанкою і подати до столу. Смачного!