Солодке на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.
Чомусь наші господині впевнені, що гарніри-гарнірами, а ось солодке на сковороді в домашніх умовах приготувати неможливо. Десерти у нас зазвичай випікають. Але ж можна зробити це швидко і смачно!
Опис приготування:
Я впевнена, що багато наших кухарі не раз і не два замислювалися над тим, як же можна спорудити десерт діткам без використання духовки, і як приготувати солодке на сковороді? Адже поки плита розігріється, поки пиріг спечеться… але ж маленьким капрізнікам подавай все і відразу, вірно? Для цього і існує цей простий рецепт солодкого на сковороді. Млинці все люблять!
- Молоко - 600 мілілітрів
- Вода - 200 мілілітрів
- Борошно - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - За смаком (для смаження)
1. Збиваємо міксером яйця з сіллю і цукром, додаємо молоко і борошно, продовжуємо збивати до однорідного стану, починаємо додавати воду, помішуючи тісто ложкою. Чим більше води - тим тонше млинці, так що тут вже залежно від вашої майстерності перевертати.
2. Вершкове масло тримаємо напоготові, і перед кожним млинцем шматочок (половина чайної ложки) розтоплюємо на сковороді.
3. Виливаємо на сковороду потроху тесту, прокручуючи її при цьому, щоб тісто рівномірно розподілилося. Смажимо з двох сторін (з другої менше).
4. От і все! Тепер тільки придумайте, з чим їх подавати - варенням, згущеним молоком, фруктами, або ж приготуйте сирну начинку і зробіть налисники. Бажаю удачі!