Сніданок «Рафаелло»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.
Всім відомі цукерки"Рафаелло" . Вони прекрасні не тільки своїм смаком, але і зовнішнім виглядом. З'їдаються за один укус, а також красиво виглядають на будь-якому святковому столі. Пропоную аналогічну закуску!
Опис приготування:
Зовсім недавно я дізналася про те, як приготувати закуску"Рафаелло" . Якщо ви любите крабовий салат, то вона напевно повинна вам сподобатися. Адже головним інгредієнтом в ній є крабові палички і варені яйця. А все це скріплюється майонезом.
- Крабові палички - 240 грам
- Маслини без кісточок - 40 грам
- Сир плавлений - 400 грам
- Яйце - 4 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
Сирки розріжте на невеликі частини і пропустіть через чеснокодавку.
Яйця відварити круто. Остудіть їх і очистіть. Потім так само, як і сир, пропустіть через чеснокодавку.
До яйцям з сиром додайте подрібнений часник і майонез. Перемішайте інгредієнти.
Крабові палички заморозьте в морозилці. Відріжте від них червону частину. Білу натріть на дрібній тертці. Відкладіть поки в сторону.
З майонезной маси формуйте коржі. У кожну покладіть маслину, і обваляйте в"стружці" з крабових паличок.
Потримайте блюдо 30 хвилин в холодильнику, а потім подавайте до столу.