Сніданок «Рафаелло»
(покроковий рецепт з фото)
Всім відомі цукерки "рафаелло" . Вони прекрасні не тільки своїм смаком, але і зовнішнім виглядом. З'їдаються за один укус, а також красиво виглядають на будь-якому святковому столі. Пропоную аналогічну закуску!
Зовсім недавно я дізналася про те, як приготувати закуску "рафаелло" . Якщо ви любите крабовий салат, то вона напевно повинна вам сподобатися. Адже головним інгредієнтом в ній є крабові палички і варені яйця. А все це скріплюється майонезом.
- Крабові палички - 240 грам
- Маслини без кісточок - 40 грам
- Сир плавлений - 400 грам
- Яйце - 4 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики

Сирки розріжте на невеликі частини і пропустіть через чеснокодавку.

Яйця відварити круто. Остудіть їх і очистіть. Потім так само, як і сир, пропустіть через чеснокодавку.

До яйцям з сиром додайте подрібнений часник і майонез. Перемішайте інгредієнти.

Крабові палички заморозьте в морозилці. Відріжте від них червону частину. Білу натріть на дрібній тертці. Відкладіть поки в сторону.

З майонезной маси формуйте коржі. У кожну покладіть маслину, і обваляйте в "стружці" з крабових паличок.

Потримайте блюдо 30 хвилин в холодильнику, а потім подавайте до столу.