Рецепт Морквяні «Рафаелло» фото

Морквяні «Рафаелло»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Десерт
Солодке, Десерти, Цукерки

Морквяні цукерки "рафаелло", безсумнівно, припадуть до смаку всім дітям, навіть тим, хто не дуже любить цей овоч. Такий десерт простий у приготуванні, а на смак виходить просто чудовим!

В морквяні «Рафаелло» можна додавати шоколадну крихту або дрібно порубані горіхи, а всередину кожної цукерки заховати обсмажений мигдаль. Таке частування неймовірно корисне для зору, шкіри, як не дивно - для нормалізації тиску і, до того ж, вживання моркви настійно рекомендується хворим на цукровий діабет, так як в ній міститься велика кількість антиоксидантів. Дуже рекомендую спробувати приготувати таке частування у себе вдома.

  • Морква - 2 штуки
  • Топлене масло - 2 Ст. Ложки
  • Згущене молоко - 2-3 Ст. Ложок
  • Кешью - 1-2 Ст. Ложок
  • Кокосова стружка - 1 Склянка(+0, 25 ст. Для обвалювання цукерок)
морквяні
1. Нагрійте топлене масло на сковороді, помістіть в неї терту моркву і готуйте 10 хвилин.
морквяні
2. Після чого змішайте кокосову стружку з морквою і тушкуйте кілька хвилин.
морквяні
3. Додайте в морквяну суміш згущене молоко, перемішайте.
морквяні
4. Готуйте морква до загустіння, поки не випарується зайва волога.
морквяні
5. Наостанок прикрасьте десерт кешью. Остудіть суміш, сформуйте цукерки, обваляйте в кокосовій стружці і насолоджуйтеся корисної солодкістю. Приємного чаювання!

Схожі рецепти