Морквяні «Рафаелло»
(покроковий рецепт з фото)
Морквяні цукерки "рафаелло", безсумнівно, припадуть до смаку всім дітям, навіть тим, хто не дуже любить цей овоч. Такий десерт простий у приготуванні, а на смак виходить просто чудовим!
В морквяні «Рафаелло» можна додавати шоколадну крихту або дрібно порубані горіхи, а всередину кожної цукерки заховати обсмажений мигдаль. Таке частування неймовірно корисне для зору, шкіри, як не дивно - для нормалізації тиску і, до того ж, вживання моркви настійно рекомендується хворим на цукровий діабет, так як в ній міститься велика кількість антиоксидантів. Дуже рекомендую спробувати приготувати таке частування у себе вдома.
- Морква - 2 штуки
- Топлене масло - 2 Ст. Ложки
- Згущене молоко - 2-3 Ст. Ложок
- Кешью - 1-2 Ст. Ложок
- Кокосова стружка - 1 Склянка(+0, 25 ст. Для обвалювання цукерок)
1. Нагрійте топлене масло на сковороді, помістіть в неї терту моркву і готуйте 10 хвилин.
2. Після чого змішайте кокосову стружку з морквою і тушкуйте кілька хвилин.
3. Додайте в морквяну суміш згущене молоко, перемішайте.
4. Готуйте морква до загустіння, поки не випарується зайва волога.
5. Наостанок прикрасьте десерт кешью. Остудіть суміш, сформуйте цукерки, обваляйте в кокосовій стружці і насолоджуйтеся корисної солодкістю. Приємного чаювання!