Цукерки «Рафаелло»
(покроковий рецепт з фото)
Мої цукерки "рафаелло" відрізняються від звичайних. Вони готуються без випічки і без крему, але виходять дуже смачними і апетитними! Спробуйте цей елементарний рецепт цукерок "рафаелло" .
Цукерки "рафаелло" полюбилися всім. І є безліч способів, як приготувати цукерки "рафаелло" будинки. Ось один з них. Дуже швидкий і легкий. Цей рецепт цукерок "рафаелло" мені дала подруга, справжня ласунка. І в приготуванні солодощів та десертів я їй повністю довіряю. Смачний і ніжні цукерки "рафаелло" можна легко приготувати в домашніх умовах, наробити їх скільки завгодно. Здивувати гостей і близьких. А головне, порадувати дітей. Смачного.
- Сухе молоко - 2 склянки
- Білий цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 200 грам
- Кокосові стружки - 2 склянки
- Ванільні вафлі - 150 грам
- Екстакти мигдалю - 1 Чайна ложка (по можливості.)
- Мигдальний горіх - 50 грам
Змішайте цукор з вершковим маслом.
Вершкове масло з цукром повинні прийняти консистенцію крему. Потім додайте до них сухе молоко.
Ванільні вафлі покладіть в пакет і подрібніть їх.
Потім змішайте вафлі з готовим кремом з сухого молока, цукру і вершкового масла. Додайте мигдальний екстракт, подрібнений мигдальний горіх і півтори порції кокосових стружок. Частина кокосових стружок залиште для прикраси цукерок.
З отриманого тіста скачайте кульки.
Кульки обваляйте в залишився кокосовій стружці. Ось і вийшли цукерки "рафаелло" .