Рецепт Цукерки «Рафаелло» фото

Цукерки «Рафаелло»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершкове масло
Пісні страви
Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл
Десерти, Цукерки

Мої цукерки "рафаелло" відрізняються від звичайних. Вони готуються без випічки і без крему, але виходять дуже смачними і апетитними! Спробуйте цей елементарний рецепт цукерок "рафаелло" .

Цукерки "рафаелло" полюбилися всім. І є безліч способів, як приготувати цукерки "рафаелло" будинки. Ось один з них. Дуже швидкий і легкий. Цей рецепт цукерок "рафаелло" мені дала подруга, справжня ласунка. І в приготуванні солодощів та десертів я їй повністю довіряю. Смачний і ніжні цукерки "рафаелло" можна легко приготувати в домашніх умовах, наробити їх скільки завгодно. Здивувати гостей і близьких. А головне, порадувати дітей. Смачного.

  • Сухе молоко - 2 склянки
  • Білий цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Кокосові стружки - 2 склянки
  • Ванільні вафлі - 150 грам
  • Екстакти мигдалю - 1 Чайна ложка (по можливості.)
  • Мигдальний горіх - 50 грам
цукерки
Змішайте цукор з вершковим маслом.
цукерки
Вершкове масло з цукром повинні прийняти консистенцію крему. Потім додайте до них сухе молоко.
цукерки
Ванільні вафлі покладіть в пакет і подрібніть їх.
цукерки
Потім змішайте вафлі з готовим кремом з сухого молока, цукру і вершкового масла. Додайте мигдальний екстракт, подрібнений мигдальний горіх і півтори порції кокосових стружок. Частина кокосових стружок залиште для прикраси цукерок.
цукерки
З отриманого тіста скачайте кульки.
цукерки
Кульки обваляйте в залишився кокосовій стружці. Ось і вийшли цукерки "рафаелло" .

Схожі рецепти