Печиво «Рафаелло»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите випічку з кокосовою стружкою, обов'язково спробуйте спекти це просте і шалено смачне печиво "рафаелло" . Простий рецепт, невеликий набір інгредієнтів і близько 30 хвилин часу.
Усередині печиво "рафаелло" з горішком. Ви можете взяти мигдаль, волоський горіх, фундук або навіть солоні фісташки, буде дуже смачно. Випікається печиво швидко, через 12-15 хвилин можна вже перевіряти готовність. До чаю для сім'ї та гостей це відмінна ідея!
- Вершкове масло - 120 грам
- Згущене молоко - 250 грам
- Крем - 50 грам
- Борошно - 2 склянки (приблизно)
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Горіхи - 50 грам
- Кокосова стружка - 50 грам
Підготуйте інгредієнти. Насамперед включіть її і розігрійте до 180 градусів.
Яйце з'єднайте зі сметаною і 2 ложками згущеного молока. Збийте до однорідності.
Викладіть м'яке вершкове масло.
Всипте просіяне борошно і соду.
Замісити тісто. Якщо тісто надмірно м'яке, можна відправити його в морозилку на 10 хвилин.
Отщіпніте шматочок тесту, сформуйте коржик. У центр викладіть горішок і заліпити, утворюючи кульку.
Викладіть печиво в форму, застелену пергаментом. Запікайте близько 15 хвилин.
Готове печиво трохи остудіть. Занурте в згущене молоко.
І обваляйте з усіх боків в кокосовій стружці.
Приємного чаювання!