Смузі для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
Смузі був придуманий в США ще в 1930-і роки, але тоді напій не став популярним, а в 60-ті роки набув популярності завдяки магазинам здорового харчування. Тому десерт асоціюється з користю.
Всі вітаміни використовуваних продуктів в складі зберігаються. Якщо у вас є комбайн або блендер, то зробити напій за лічені хвилини не важко. Пробуйте нові смаки і доповнення, щоб знайти ідеальне поєднання. А поки що я пропоную вам прочитати про те, як приготувати смузі для схуднення з яблук і мигдалевого молока. Отримайте максимум користі!
- Яблуко - 1 штука
- Банан - 0, 5 штуки
- Імбир - 5 грам
- Мед - 2 чайних ложки
- Мигдальне молоко - 100 мілілітрів
- Шпинат свіжий - 80-100 грам
- Лід кубиками - 50-80 грам
Банан слід заморозити, а потім нарізати кружальцями. З яблука видаліть серцевину і насіння, потім наріжте його часточками. Шпинат промийте та висушіть. Імбир почистіть і наріжте.
Занурте все нарізані інгредієнти в комбайн, також влийте молоко, мед і додайте лід.
Збийте смузі до утворення єдиної консистенції. Відразу ж подавайте. Приємною дегустації!