Сметанний соус із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Сметанний соус із зеленню - відмінна легка закуска, його потрібно подавати з овочами, якщо ви хочете злегка перекусити. Також соус можна подавати до відварного картоплі або курки.
Сметанний соус із зеленню, приготований з максимально знежирених дієтичних продуктів, може вважатися дієтичним. Тим більше, що до складу входить зелень і спеції. Кількість і склад зелені можна змінювати на свій розсуд. Спеції не тільки надають смак, але і несуть користь. Саме таку подачу овочів я зустрічала на півдні франції. Успіхів і приємного апетиту!
- Крем 10-15% - 200 грам
- Натуральний йогурт - 200 грам
- Легкий майонез - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 20-30 грам
- Часник - 2-4 зубчиків
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рукола - За смаком (для прикраси)
Зелень складіть в блендер.
Подрібніть спочатку зелень.
Потім додайте часник.
У чашку викладіть сметану, йогурт, майонез, додайте спеції і зелень.
Соус збийте вінчиком.
Якщо є бажання, приготуйте овочі, наріжте їх соломкою.
Смачного!