Смажений топінамбур
(покроковий рецепт з фото)
Корисний і смачний, чимось нагадує картоплю, смажений топінамбур - це відмінний варіант для різноманітності щоденного меню. Швидкий і простий покроковий рецепт як раз перед вами. Запам'ятовуйте!
Подавати до столу смажений топінамбур можна як самостійну страву, доповнивши зеленню або як гарнір до м'яса або риби. Нарізаний тонкими пластинками, він дуже швидко смажиться і буде на вашому столі вже через 20 хвилин.
- Топінамбур - 250 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Топінамбур промийте і очистіть, наріжте тонкими скибочками.
Розігрійте в сковороді рослинне масло і викладіть топінамбур.
Смажте на середньому вогні, періодично помішуючи, до рум'яної скоринки. В самому кінці процесу посоліть і поперчіть за смаком.
Через пару хвилин зніміть з вогню і викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
Перед подачею смажений топінамбур доповніть подрібненою зеленню. Смачного!