Смажений топінамбур
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.
Корисний і смачний, чимось нагадує картоплю, смажений топінамбур - це відмінний варіант для різноманітності щоденного меню. Швидкий і простий покроковий рецепт як раз перед вами. Запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Подавати до столу смажений топінамбур можна як самостійну страву, доповнивши зеленню або як гарнір до м'яса або риби. Нарізаний тонкими пластинками, він дуже швидко смажиться і буде на вашому столі вже через 20 хвилин.
- Топінамбур - 250 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Топінамбур промийте і очистіть, наріжте тонкими скибочками.
Розігрійте в сковороді рослинне масло і викладіть топінамбур.
Смажте на середньому вогні, періодично помішуючи, до рум'яної скоринки. В самому кінці процесу посоліть і поперчіть за смаком.
Через пару хвилин зніміть з вогню і викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
Перед подачею смажений топінамбур доповніть подрібненою зеленню. Смачного!