Смажений лосось
(покроковий рецепт з фото)
Смажений лосось хороший в будь-якому вигляді. У мене є дуже цікавий рецептик, для тих хто вже насолодився лососем і хоче різноманітності. Дізнайтеся, як посмажити лосося в домашніх умовах!
Смажений лосось виходить дивно ніжним і смачним, якщо ви заповіді головне правило: готувати цю рибу потрібно швидко! Обсмажувати шматочки рекомендується по 2 хвилинки з кожного боку. А потім вам знадобиться ще 10 хвилин, щоб довести страву до готовності. Якщо ви будете готувати смажений лосось цілком, то маринують його довше. Подавайте смаженого лосося з зеленим салатом і овочами. Всі інші інструкції по тому, як смажити лосося, дізнаєтеся в рецепті з покроковими фото Удачі!
- Лосось - 600 грам
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 4 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 4 Ст. Ложки
- Масло для смаження - 3 Ст. Ложки
Підготувати продукти.
Лимонний вичавити в чашку.
Додати соєвий соус.
Додати діжонську гірчицю.
Рибу порізати на порційні шматки, укласти в форму і залити маринадом.
Поставити рибу в холодильник на 1, 5 годину.
Рибу обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії.
Обсмажену рибу залити маринадом і довести до готовності.
Смачного!