Смажені в маслі пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Вічна суперечка: які пиріжки смачніше, смажені на сковороді або запечені в духовці? А ви які більше любите? Якщо я хочу зробити випічку швидше, то вибираю перший варіант. І рекомендую цей рецепт.
Опис приготування:
Прочитайте про те, як приготувати смажені в маслі пиріжки з картоплею і яйцем. А взагалі начинка може бути будь-який, навіть солодкої, адже тісто нейтрального смаку. Зробіть таку випічку на природу, адже в охолодженому вигляді вона така ж смачна. Тісто виходить повітряним і м'яким.
- Борошно - 8 склянок
- Вода тепла - 2 склянки
- Яйце - 8 штук
- Картопля - 8 штук
- Luk-salotų - 1 штука
- Дріжджі сухі - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 10 Ст. Ложок(4 ст. Ложки - в тісто, інше для смаження)
- Сіль - 1, 6 чайних ложки(1 чайна ложка - в тісто, 0, 3 чайна ложка - в начинку з яйцями, 0, 3 чайна ложка - в начинку з картоплею)
- Цукор - 2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка(0, 5 чайної ложки - в начинку з яйцем, 0, 5 чайної ложки - в начинку з картоплею)
- Зелена цибуля - 1 пучок
Спочатку зробіть тісто. У мисці змішайте масло, воду, цукор, сіль і дріжджі. Залиште суміш на 5 хвилин.
По частинах просійте борошно.
Вимішуйте тісто протягом 10 хвилин.
Залиште тісто під рушником в теплому місці на 1 час.
Поки займіться начинкою. Зелену цибулю промийте і наріжте дрібно.
Яйця відварити круто. Потім остудіть їх, чистий, наріжте і з'єднайте з цибулею.
Картоплю відварити до готовності. Потім потовчіть його в пюре, і додайте до нього цибулю-шалот.
До готових начинкам додайте сіль і перець. Перемішайте.
Тісто, що підійшло обомніте, а потім розділіть на рівні частини.
Розкачайте шматочки в коржі. У центр укладайте начинку і сформуйте пиріжки.
Залиште вироби на 15 хвилин підійти.
Пиріжки обсмажити на великому вогні в олії з обох боків до золотистого кольору. Смачного!