Смажені пиріжки з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Класика домашньої кулінарії - вкуснение і ситні смажені пиріжки з зеленою цибулею і яйцем. Тісто на пиріжки можна купити або приготувати самостійно, вибір за вами. У будь-якому випадку буде смачно!
Тісто для пиріжків можна купити або приготувати самостійно. У другому випадку: в половині склянки теплої води розведіть 1 ст.Л. Цукру і дріжджі. Поставте опару в тепле місце на 10 хвилин. Паралельно змішайте ще півсклянки води, яйце, сіль, цукор і борошно. Додайте опару, і замісіть не дуже круте тісто. Поставте на півгодини в тепле місце. Сподіваюся, що вам сподобається цей простий рецепт приготування смажених пиріжків з цибулею. Хай щастить!
- Тісто дріжджове - За смаком (упаковка)
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля зелена - 100 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Яйця відварити круто, потім очистіть їх і дрібно наріжте. Пір'я зеленої цибулі промийте і подрібніть.
Змішайте яйця з цибулею, посоліть і поперчіть за смаком.
Тісто розгортаємо, потім формуємо з нього ковбаску, нарізаємо її на порційні шматочки.
Обваляйте кожен шматочок у борошні і розкачати його в коржик. У центр кожного коржика викладіть начинку.
Сформуйте пиріжки. Обсмажте їх на рослинному маслі з двох сторін до красивого золотистого кольору.
Смачного!