Смажені креветки
(покроковий рецепт з фото)
Немає кращої закуски під пиво, ніж смажені креветки. 15 хвилин старань - і креветки вже на столі. Залишається відкрити холодненької пиво і отримувати задоволення
Креветки вже давно прославилися як одна з найбільш підходящих закусок до пива. Як тільки креветки не готують - і в воді, і пара, і навіть в духовці. Я поступаю найпростіше - смажу. Смажені креветки, як на мене, підходять до пива краще будь-яких інших. Особливо - якщо знати, як правильно посмажити креветки
- Оливкова олія - 80 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Сіль морська - 1/4 чайних ложки
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Креветки заморожені - 2 кілограма
- Кмин - 1/4 чайних ложки

Все просто як двічі два. Обсмажуємо в сковороді подрібнений часник, потім туди ж додаємо креветки. Додаємо сіль, кмину і паприки, і смажимо до готовності, періодично помішуючи.

Власне, смажені креветки готові