Рецепт Смажена фунчоза фото

Смажена фунчоза
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Якщо ви любите прості і швидкі в процесі страви, тоді смажена фунчоза обов'язково повинна бути у вашому кулінарному арсеналі. Дуже смачна страва, яке стане відмінним перекусом, обідом або вечерею.

Опис приготування:

Я покажу, як приготувати основу - фунчозу з соєвим соусом. При бажанні ви можете доповнити цей рецепт куркою, рибою, морепродуктами або овочами. Подавати до столу вермішель можна як гарячою, так і в холодному вигляді.

  • Funčoza - 50 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Соєвий соус - 2-4 Ст. Ложок
смажена фунчоза - фото крок 1
Складові, які нам знадобляться.
смажена фунчоза - фото крок 2
Фунчозу залийте окропом і залиште на пару хвилин.
смажена фунчоза - фото крок 3
На сковороду викладіть подрібнений часник, додайте масло і поставте на вогонь.
смажена фунчоза - фото крок 4
Коли часник почне золотитися, додайте фунчозу, попередньо злив з неї воду.
смажена фунчоза - фото крок 5
За смаком заправте соєвим соусом.
смажена фунчоза - фото крок 6
Смажте фунчозу на повільному вогні ще пару хвилин.
смажена фунчоза - фото крок 7
Перед подачею на стіл доповніть фунчозу кунжутом, овочами, зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти