Смажена фунчоза
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите прості і швидкі в процесі страви, тоді смажена фунчоза обов'язково повинна бути у вашому кулінарному арсеналі. Дуже смачна страва, яке стане відмінним перекусом, обідом або вечерею.
Я покажу, як приготувати основу - фунчозу з соєвим соусом. При бажанні ви можете доповнити цей рецепт куркою, рибою, морепродуктами або овочами. Подавати до столу вермішель можна як гарячою, так і в холодному вигляді.
- Funčoza - 50 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Соєвий соус - 2-4 Ст. Ложок
Складові, які нам знадобляться.
Фунчозу залийте окропом і залиште на пару хвилин.
На сковороду викладіть подрібнений часник, додайте масло і поставте на вогонь.
Коли часник почне золотитися, додайте фунчозу, попередньо злив з неї воду.
За смаком заправте соєвим соусом.
Смажте фунчозу на повільному вогні ще пару хвилин.
Перед подачею на стіл доповніть фунчозу кунжутом, овочами, зеленню.
Смачного!
Смачного!