Смачний салат з крабових паличок
(покроковий рецепт з фото)
Пару років назад східна кухня була для нас незвіданою, до неї ставилися з побоюванням, а сьогодні вона дуже популярна і затребувана. Розповім, як приготувати смачний салат з крабових паличок.
Більшість господинь намагаються відтворити знамениті ресторанні страви, а якщо такої можливості немає, то приготувати звичайні продукти на східний манер. Цей салат - яскравий тому приклад. Всі інгредієнти нарізаю тонкими смужками і заправляю соусом на основі кунжутного масла і рисового оцту.
- Крабові палички - 240 грам
- Огірок - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Айсберг - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
- Майонез - 1/4 склянки
- Рисовий оцет - 2 чайних ложки
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
1. Крабові палички руками або ножем поділяю на тонкі смужки (для цього беру якісні палички сурімі).
2. Огірок мою і нарізаю тонкими брусочками, а морква очищаю і мою, потім нарізаю тонкими смужками.
3. Айсберг Moyu, розбираю і витираю насухо, потім нарізаю листя уздовж.
4. Для заправки: змішую майонез, рисовий оцет і підсмажене кунжутне масло, додаю кунжутне насіння і сіль за смаком, перемішую.