Смачний крем для торта
(покроковий рецепт з фото)
Ох, ці домашні торти! Їла б їх щодня! Але це неможливо, тому доводиться задовольнятися малим. Адже час на випічку є не завжди в будні дні. Але дещо зробити можна.
Наприклад, ви можете дізнатися про те, як приготувати смачний крем для торта. Його можна їсти просто так ложкою! Дуже оригінальний сирний смак сподобається цінителям солодкого. Підійде десерт для бісквітного торта, прикраси панкейк, просто для покриття свіжих ягід і фруктів.
- Вершкове масло - 200 грам
- Вершковий сир - 140 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
- Ванілін - 2 щіпки
Масло з пудрою перемішайте міксером до єдиної консистенції.
В окремому посуді трохи збийте сир.
У масляний крем потроху додавайте сир. Також внесіть ванілін.
Заважайте крем блендером до одноманітної маси. Додавайте крем в торт або тістечка. Приємною дегустації!