Смачні курячі битки
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати смачні курячі битки - легку і просту їжу, яка допоможе вам позбавитися від зайвих кілограмів. Виходять вони дуже смачними, соковитими і ароматними.
Приготувати смачні і красиві биточки насправді дуже легко, але в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати дієтичні биточки з грибами і овочами. Їх необхідно запікати в духовці, через що биточки зберігають сік і виходять мінімально жирними. Для фаршу ви можете взяти не тільки куряче філе, але і м'ясо курки, попередньо знявши з нього шкіру (для того, щоб биточки вийшли дієтичними). Обов'язково приготуйте такі биточки, не пошкодуєте!
- Печериці - 200 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 120 грам
- Куряче філе - 600 грам
- Часник - 2 зубчики
- Яйце - 2 штуки
- Перець гострий - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. Печериці, морква і куряче філе наріжте великими довільного розміру шматочками. Додайте до них цілі зубчики часнику і пропустіть всю цю масу через м'ясорубку (бажано з насадкою з великими отворами).
2. Далі додайте в фарш гірчицю, сіль, koriandr, гострий перець і яйця. Далі добре перемішайте фарш.
3. Сформуйте биточки, перекидаючи їх з однієї руки в іншу. Для того, щоб биточки зберегли форму, обвалом їх в борошні і викладіть у форму для випікання (в неї попередньо необхідно додати води приблизно на 1 см заввишки).
4. Прикрасьте биточки нарізаними грибами, загорніть у фольгу і відправте в духовку на 40 хвилин. Смачного!