Скумбрія, запечена з овочами в рукаві

Скумбрія, запечена з овочами в рукаві
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
скумбрія, запечена з овочами, — відмінний варіант страви не тільки для тих, хто хоче смачно поїсти, але і для всіх тих, хто дотримується дієти Дюка. Запечені овочі добре поєднуються з рибою.

опис приготування:

Ця цінна риба давно знайшла застосування в кулінарії. У скумбрії до 16,5% жиру, але він легко засвоюється, тому вона добре підходить навіть для дієти. Крім цього, її м'ясо багате на вітамін групи В 12, дуже ніжне і злегка солодкувате. скумбрія, запечена з овочами в рукаві, — відмінний варіант страви для всієї родини (навіть для пізньої вечері). Завдяки високій жирності скумбрія готується без додавання масла.

  • скумбрія— 1  штук
  • Картопля— 3-4  штуки
  • Цибуля— 1  штук
  • морква— 1  штук
  • Спаржева квасоля— 100  грам
  • Болгарський перець— 1  штук
  • помідор— 1  штук
  • баклажан— 1  штук
  • Зелень і спеції— За смаком
скумбрія, запечена з овочами в рукаві - фото крок 1 1. Оскільки скумбрія досить жирна, її добре готувати на подушці з овочів в рукаві. Всі інгредієнти в такому випадку готуються у власному соку. Отже, почистіть тушку риби і ретельно помийте її.

скумбрія, запечена з овочами в рукаві - фото крок 2 2. Якщо у вас овочі свіжі — добре, але в даному випадку використовуються заморожені. змішайте спаржу, нарізані цибулю і моркву, а також додайте подрібнений картопля, капусту, помідор, болгарський перець і баклажан. Кількість овочів регулюйте самі.

скумбрія, запечена з овочами в рукаві - фото крок 3 3. Окремо приправте спеціями рибу (натріть її добре зовні і зсередини). Я використовую звичайні трави для риби. Овочі викладіть в рукав і зверху покладіть рибу.

скумбрія, запечена з овочами в рукаві - фото крок 4 4. Розподіліть всі овочі рівномірно по рукаву. Зауважте рукав з одного боку, потім вкладете рибу і зав'яжіть з іншого боку.

скумбрія, запечена з овочами в рукаві - фото крок 5 5. Відправляємо рибу в розігріту до 200 градусів духовку на 1 час. Зменшуємо вогонь до 180 градусів і випікаємо, періодично контролюючи процес запікання.

скумбрія, запечена з овочами в рукаві - фото крок 6 6. Після запікання дістаємо рукав. Розрізаємо його дуже акуратно, оскільки всередині пар. Дайте страві постояти 5 хвилин. Після можна подавати до столу.

скумбрія, запечена з овочами в рукаві - фото крок 7 7. Із вказаної кількості виходить 3 хороші порції (риба легко ділиться, оскільки виходить ніжною і м'якою).

Схожі рецепти

Скумбрія, запечена з овочами

Скумбрія, запечена з овочами

Скумбрія з овочами вважається різновидом рагу. В даному рецепті скумбрія в тандемі з зеленим горошком, болгарським перцем і помідорами. Риба запікається з овочами, але попередньо все обсмажується. опис приготування: З такою рибою відмінно поєднуються будь-які овочі, які виступають гарніром. За...

читати далі
Баранина маринована і запечена в рукаві з овочами

Баранина маринована і запечена в рукаві з овочами

Баранина має специфічний смак і запах, тому її найчастіше готують з овочами асорті, пряними травами і спеціями. Такі сполучення не тільки поліпшать смак м'яса, але і зроблять саме блюдо корисніше. опис приготування: М'ясо перед запіканням замарінуем з базиліком і часником, щоб аромат просяк м'...

читати далі
ПП скумбрія запечена в духовці

ПП скумбрія запечена в духовці

Зараз дуже багато говорять і пишуть про правильно харчуванні (ПП), тому я вирішила запропонувати свій рецепт скумбрії запеченої в духовці, приготовленої за принципами здорового харчування. опис приготування: Якщо ви прихильник правильного харчування, то цей рецепт скумбрії запеченої в духовці ...

читати далі
Скумбрія фарширована, запечена в фользі

Скумбрія фарширована, запечена в фользі

Пікантна рибка з овочами — що може бути краще на вечерю? За рецептом скумбрії в фользі в духовці ви зможете приготувати її на радість своїм близьким вже зараз! опис приготування: Скумбрія не тільки смачна риба, але і корисна — в ній багато вітамінів групи Б, до того ж — в ній мало кісток. Так ...

читати далі
Скумбрія з апельсинами запечена

Скумбрія з апельсинами запечена

Всім любителям риби така скумбрія повинна сподобатися. Ніжна біла м'якоть риби з ароматом апельсина, хурми і часнику. опис приготування: скумбрія — відмінна промислова риба з білою щільною м'якоттю, в міру жирна і дуже смачна. Вона як не можна краще підходить для цього рецепта. Блюдо готується...

читати далі