Плотва, запечена в рукаві з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Плотва, запечена в рукаві з овочів, - страва смачна, легке і, я б сказала, дієтичне. Подавати плотву я раджу без гарніру, а тільки з овочами, з якими вона готувалася. Буде дуже смачно!
Способів приготувати рибку в духовці існує величезна кількість. Запікати цілком річкову рибу я раджу або в фользі, або в рукаві, тоді вона вийде і ніжною, і соковитою, і ароматною. Цього разу я запропоную запікати плотву в рукаві з овочами - все інгредієнти просочаться один одним і стануть неймовірно смачними.
- Плотва - 300 грам
- Лук-пориста - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Зелень - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Плотву можна брати будь-якого розміру, але мені найбільше подобається дрібна плотва, вона краще вбирає аромати овочів і спецій і виходить смачнішою.
Морква цибуля-порей і ріпчасту цибулю поріжте кружечками, не дуже товстими, щоб вони швидко приготувалися. Перемішайте всі овочі, попередньо злегка присолити їх.
Складіть на в рукав для запікання спочатку овочі, злегка присипте їх улюбленими спеціями, добре підійде чебрець і базилік. Потім викладіть в один шар очищену і промиту плотву. Знову присипте спеціями і сіллю. Зауважте краю рукава і відправте в духовку на 40 хвилин.
Плотва, запечена в рукаві з овочами, готова. Подавати можна без гарніру, смачного!