Рецепт Скумбрія в цибулинні фото

Скумбрія в цибулинні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Це дуже цікавий і при цьому досить простий рецепт скумбрії в цибулинні, за допомогою якого ви зможете приготувати рибу, за смаком схожу на скумбрію холодного копчення. Почнемо!

Опис приготування:

Скумбрія в цибулинні дуже швидко розходиться на будь-якому святковому столі, так як є відмінною закускою до міцних напоїв. А ще смачніше вона може стати, якщо приготувати її самостійно, але не завжди є час і можливість зробити скумбрію холодного копчення. Тому я пропоную вам рецепт приготування скумбрії в цибулинні, який дозволить вам приготувати рибу так, щоб та дуже сильно була схожа за смаковими якостями на копчену, і все це всього за 2 годину. Тому терміново йдемо в магазин за рибою, а я розповім вам, як приготувати скумбрію в цибулинні у себе вдома.

  • Скумбрія - 1 штука
  • Сіль - 3 Ст. Ложки (без гірки)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 літр
  • Lukovaâ лушпиння - 2-3 штук (горст)
  • Ларів лист - 2 штуки
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
скумбрія в цибулинні - фото крок 1
1. Підготуйте продукти. Скумбрію вимийте і розморозити повністю. Приступимо.
скумбрія в цибулинні - фото крок 2
2. Спочатку потрібно приготувати маринад для скумбрії. Налийте літр води в каструлю, покладіть лушпиння цибулі, лавровий лист, сіль, цукор, koriandr. Доведіть до кипіння і проваріть 5-7 хвилин.
скумбрія в цибулинні - фото крок 3
3. Поки готується маринад, роздягайте скумбрію. Відріжте у неї голову, видаліть нутрощі, вимийте ретельно і розріжте на 2-3 частини.
скумбрія в цибулинні - фото крок 4
4. Готовий маринад зніміть з вогню. Покладіть шматочки скумбрії, залиште на 2 годину.
скумбрія в цибулинні - фото крок 5
5. Дістаньте рибу обережно з маринаду, охолодіть її в холодильнику перед подачею на стіл. Скумбрія в цибулинні готова!

Схожі рецепти