Скумбрія в цибулинні
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже цікавий і при цьому досить простий рецепт скумбрії в цибулинні, за допомогою якого ви зможете приготувати рибу, за смаком схожу на скумбрію холодного копчення. Почнемо!
Скумбрія в цибулинні дуже швидко розходиться на будь-якому святковому столі, так як є відмінною закускою до міцних напоїв. А ще смачніше вона може стати, якщо приготувати її самостійно, але не завжди є час і можливість зробити скумбрію холодного копчення. Тому я пропоную вам рецепт приготування скумбрії в цибулинні, який дозволить вам приготувати рибу так, щоб та дуже сильно була схожа за смаковими якостями на копчену, і все це всього за 2 годину. Тому терміново йдемо в магазин за рибою, а я розповім вам, як приготувати скумбрію в цибулинні у себе вдома.
- Скумбрія - 1 штука
- Сіль - 3 Ст. Ложки (без гірки)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 літр
- Lukovaâ лушпиння - 2-3 штук (горст)
- Ларів лист - 2 штуки
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
1. Підготуйте продукти. Скумбрію вимийте і розморозити повністю. Приступимо.
2. Спочатку потрібно приготувати маринад для скумбрії. Налийте літр води в каструлю, покладіть лушпиння цибулі, лавровий лист, сіль, цукор, koriandr. Доведіть до кипіння і проваріть 5-7 хвилин.
3. Поки готується маринад, роздягайте скумбрію. Відріжте у неї голову, видаліть нутрощі, вимийте ретельно і розріжте на 2-3 частини.
4. Готовий маринад зніміть з вогню. Покладіть шматочки скумбрії, залиште на 2 годину.
5. Дістаньте рибу обережно з маринаду, охолодіть її в холодильнику перед подачею на стіл. Скумбрія в цибулинні готова!