Скумбрія в цибулинні за 3 хвилини
(покроковий рецепт з фото)
Існує величезна кількість рецептів приготування скумбрії. Сьогодні хочу запропонувати вам скумбрію в цибулинні за 3 хвилини.
Скумбрія в цибулинні приємно здивує вас своєю ніжністю і легким відтінком копченостей. Варена риба - це не тільки смачно, але і дуже корисно. Для приготування такої риби знадобляться найпростіші і доступні інгредієнти, а процес не забере у вас багато часу. Таке блюдо підійде на закуску або як теплого другого до картоплі. Свіжоморожену скумбрію потрібно вибирати хорошої якості з блискучою, рівною шкіркою. Так само, така скумбрія займе гідне місце на вашому святковому столі.
- Скумбрія - 1 штука
- Lukovaâ лушпиння - 80 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Лушпиння цибулі добре промийте під проточною водою.

Викладіть лушпиння в каструлю з водою, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин. Додайте сіль і варіть ще 5 хвилин.

Поки цибулиння вариться, обробити рибу. Скумбрію добре промийте під проточною водою, видаліть всі нутрощі, зябра, зніміть чорну плівку в черевці і поріжте на порційні шматочки.

Акуратно викладіть скумбрію в киплячий розсіл і варіть рівно 3 хвилини.

Потім дістаньте рибу і очистіть її від лушпиння.

Скумбрію можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!