Рецепт Скумбрія у вині фото

Скумбрія у вині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Скумбрія, запечена з овочами - це завжди смачно, корисно і барвисто! відмінне блюдо, щоб підняти собі настрій на вечерю. Пропоную приготувати "дорослий варіант" запеченої риби - з вином!

Рецепт, як приготувати скумбрію у вині - базовий. З овочами можете експериментувати і додавати все що любите: болгарський перчик, брокколі або кольорову капусту. Можна навіть приправити будь-якими спеціями. Вечеря буде тільки смачніше! приступимо?

  • Скумбрія - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Лимон - 2 скибочки
  • Вино біле сухе - 60 мілілітрів
  • Вода - 80 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
скумбрія у вині - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
скумбрія у вині - фото крок 2
Цибулю і моркву очистіть, помийте і наріжте кільцями або півкільцями. Помідор - часточками. Також 2 кружечка лимона розріжте навпіл.
скумбрія у вині - фото крок 3
Рибу помийте, очистіть, наріжте порційно.
скумбрія у вині - фото крок 4
Овочі покладіть в форму для запікання, посоліть за смаком і перемішайте.
скумбрія у вині - фото крок 5
Зверху викладіть рибу, посоліть і поперчіть за смаком. Між шматочками риби розкладіть часточки лимона.
скумбрія у вині - фото крок 6
Влийте в форму вино і воду. Поставте запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
скумбрія у вині - фото крок 7
Наша скумбрія у вині готова! Можна подавати до столу!
скумбрія у вині - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти