Скумбрія у вині
(покроковий рецепт з фото)
Скумбрія, запечена з овочами - це завжди смачно, корисно і барвисто! відмінне блюдо, щоб підняти собі настрій на вечерю. Пропоную приготувати "дорослий варіант" запеченої риби - з вином!
Рецепт, як приготувати скумбрію у вині - базовий. З овочами можете експериментувати і додавати все що любите: болгарський перчик, брокколі або кольорову капусту. Можна навіть приправити будь-якими спеціями. Вечеря буде тільки смачніше! приступимо?
- Скумбрія - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Лимон - 2 скибочки
- Вино біле сухе - 60 мілілітрів
- Вода - 80 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Цибулю і моркву очистіть, помийте і наріжте кільцями або півкільцями. Помідор - часточками. Також 2 кружечка лимона розріжте навпіл.
Рибу помийте, очистіть, наріжте порційно.
Овочі покладіть в форму для запікання, посоліть за смаком і перемішайте.
Зверху викладіть рибу, посоліть і поперчіть за смаком. Між шматочками риби розкладіть часточки лимона.
Влийте в форму вино і воду. Поставте запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Наша скумбрія у вині готова! Можна подавати до столу!
Смачного!