Рецепт Скумбрія по-корейськи фото

Скумбрія по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Цибуля , Скумбрія
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

Смачна гостра закуска з сирої риби - один з варіантів приготування відомого страви за мотивами корейської кухні. Смачно, недорого, дуже легко готується і швидко з'їдається. Цінується чоловіками!

Опис приготування:

Смачна риба скумбрія, як її не приготуй. І посмажити можна, і запекти, і закоптити. А ще мені подобається ось такий варіант - в гострому маринаді по корейськи. Ви не пробували таку? Значить я розповім вам, як приготувати скумбрію по-корейськи. Дуже легко і дуже просто. Готуємо!

  • Скумбрія - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 4-5 штук
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Перець червоний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Приправа для корейської моркви - 1 Ст. Ложка
  • Оцет 9% - 50 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
скумбрія по-корейськи - фото крок 1
Скумбрію необхідно випатрати і обробити на філе. Ретельно виберіть всі кісточки. Промийте і наріжте рибу на невеликі шматочки.
скумбрія по-корейськи - фото крок 2
Викладаємо шматочки риби в ємність, в якій ми їх будемо маринувати.
скумбрія по-корейськи - фото крок 3
Чистий цибулю, нарізаємо його кільцями або півкільцями. Відправляємо цибулю до риби.
скумбрія по-корейськи - фото крок 4
У невеликому сотейнику або сковорідці готуємо маринад. Вливаємо оцет, рослинна олія, воду. Додаємо всі інші інгредієнти.
скумбрія по-корейськи - фото крок 5
Розмішуємо до однорідності і доводимо маринад до кипіння.
скумбрія по-корейськи - фото крок 6
Заливаємо гарячим маринадом рибу з цибулею, акуратно перемішуємо. Ми залишаємо остигати, потім ще раз перемішати, притискаємо плоскою тарілкою і ставимо в холодильник мінімум на добу.

Схожі рецепти