Скумбрія під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Скумбрію дуже легко готувати, але головне це робити правильно, точніше - з відповідними інгредієнтами. Наприклад, дуже смачно обсмажувати скумбрію з простим медовим соусом. Відмінне блюдо на вечерю!
Ніжний медовий соус надає скумбрії цікавий солодкуватий смак, одним словом: виходить дійсно смачно. На гарнір підійдуть макарони, хоча можна подавати рибу і з відвареною картоплею або рисом. Блюдо універсальне, так що можна подавати його і на обід, і на вечерю. Запам'ятовуйте цей простий рецепт, щоб завжди знати, як зробити скумбрію під соусом!
- Скумбрія - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Мед - 2 Ст. Ложки
Скумбрію ретельно промиваємо і потрошимо, видаляємо у неї кістки.
Нарізаємо рибне філе шматочками.
Солимо і перчимо скумбрію за смаком. Рясно поливаємо лимонним соком.
Розігрійте в сковороді рослинне масло, обсмажте на ньому рибу по 5 хвилин з кожного боку. Потім поливаємо скумбрію медом і тушкуємо під кришкою ще 7-8 хвилин.
Подаємо скумбрію під соусом до столу. На гарнір - макарони. Смачного!