Рецепт Скумбрія на барбекю фото

Скумбрія на барбекю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Ніщо не зрівняється зі свіжим димком на запеченої рибі або м'ясі. Іноді, навіть взимку, ми з чоловіком готуємо на мангалі. Якщо є можливість зробити щось подібне, то обов'язково нею скористаємося!

І в цей раз я вирішила вам розповісти, як приготувати скумбрію на барбекю. Таке просте гаряче блюдо сподобається багатьом. У таких рецептах мені імпонує те, що можна додати спеції за вашим бажанням. Значить риба може стати і гострої, і більше солодкої, або залишиться майже з натуральним смаком.

  • Скумбрія - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
скумбрія на барбекю - фото крок 1
Скумбрію промийте. Видаліть з неї нутрощі, також не забудьте прибрати всі чорні плівки. Далі рибу посоліть, поперчіть і натріть спеціями. Залиште її на 2-3 години для Маринівка.
скумбрія на барбекю - фото крок 2
Помістіть скумбрію на решітку і приберіть на мангал для барбекю.
скумбрія на барбекю - фото крок 3
Запікайте рибу до готовності, зрідка перевертаючи її. На це піде близько 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти