Скумбрія на барбекю
(покроковий рецепт з фото)
Ніщо не зрівняється зі свіжим димком на запеченої рибі або м'ясі. Іноді, навіть взимку, ми з чоловіком готуємо на мангалі. Якщо є можливість зробити щось подібне, то обов'язково нею скористаємося!
І в цей раз я вирішила вам розповісти, як приготувати скумбрію на барбекю. Таке просте гаряче блюдо сподобається багатьом. У таких рецептах мені імпонує те, що можна додати спеції за вашим бажанням. Значить риба може стати і гострої, і більше солодкої, або залишиться майже з натуральним смаком.
- Скумбрія - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Скумбрію промийте. Видаліть з неї нутрощі, також не забудьте прибрати всі чорні плівки. Далі рибу посоліть, поперчіть і натріть спеціями. Залиште її на 2-3 години для Маринівка.
Помістіть скумбрію на решітку і приберіть на мангал для барбекю.
Запікайте рибу до готовності, зрідка перевертаючи її. На це піде близько 30 хвилин. Смачного!