Рецепт Сьомга тушкована фото

Сьомга тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачна, ніжна і при цьому дуже соковита - звичайно ж, язик про сьомги! Пропоную вам дізнатися, як приготувати сьомгу тушковану в домашніх умовах - вам обов'язково сподобається це блюдо! ніжне, тане в роті!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати сьомгу тушковану. За рахунок того, що ми її попередньо запекли, скоринка зберігає весь смак і сік всередині шматочка, тому готова рибка просто тане в роті. Тим більше, що сирно-винний соус, в якому будемо доводити рибу до кипіння, допоможе краще розкрити її смак. Спробуйте обов'язково. Так можна готувати як малосольного, так і сиру рибу. Смачно!

  • Сьомга - 400 грам
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Сир твердий - 150 грам
  • Спеції - За смаком
  • Вино біле сухе - 1 Склянка
сьомга тушкована - фото крок 1
1. Нарізаємо рибу порційними шматочками, натираємо спеціями і поливаємо лимонним соком.
сьомга тушкована - фото крок 2
2. Нехай постоїть двадцять хвилин, потім прямо в сковороді відправимо в духовку, розпечену до 200 градусів. Тримаємо в духовці рибу приблизно 10-15 хвилин. Вона не повинна бути повністю готова, але повинна стати рум'яною.
сьомга тушкована - фото крок 3
3. Ця засмаженою скоринка дозволить залишитися рибі соковитою. Вливаємо тепер вино і посипаємо тертим сиром. На маленькому вогні під кришкою тушкуємо до готовності хвилин 8.
сьомга тушкована - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти