Сьомга тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, ніжна і при цьому дуже соковита - звичайно ж, язик про сьомги! Пропоную вам дізнатися, як приготувати сьомгу тушковану в домашніх умовах - вам обов'язково сподобається це блюдо! ніжне, тане в роті!
Розповім, як приготувати сьомгу тушковану. За рахунок того, що ми її попередньо запекли, скоринка зберігає весь смак і сік всередині шматочка, тому готова рибка просто тане в роті. Тим більше, що сирно-винний соус, в якому будемо доводити рибу до кипіння, допоможе краще розкрити її смак. Спробуйте обов'язково. Так можна готувати як малосольного, так і сиру рибу. Смачно!
- Сьомга - 400 грам
- Лимон - 0.5 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Спеції - За смаком
- Вино біле сухе - 1 Склянка
1. Нарізаємо рибу порційними шматочками, натираємо спеціями і поливаємо лимонним соком.
2. Нехай постоїть двадцять хвилин, потім прямо в сковороді відправимо в духовку, розпечену до 200 градусів. Тримаємо в духовці рибу приблизно 10-15 хвилин. Вона не повинна бути повністю готова, але повинна стати рум'яною.
3. Ця засмаженою скоринка дозволить залишитися рибі соковитою. Вливаємо тепер вино і посипаємо тертим сиром. На маленькому вогні під кришкою тушкуємо до готовності хвилин 8.
4. Готово! Смачного!