Ситний німецький сніданок
(покроковий рецепт з фото)
У кулінарних книгах цей рецепт ще називають «Фермерський сніданок». Готується він з картоплі, шинки, перцю, лука, яєць. Блюдо дуже ситне і смачне. Розповім, як приготувати ситний німецький сніданок.
Такий сніданок неймовірно ситний і поживний. Блюдо зовсім не відноситься до категорії дієтичного харчування, проте воно чудово втаязикє голод. Можна зробити його не тільки до сніданку, а також для вечері. Можете додати помідори, гострий перець, а шинку замінити німецькими ковбасками або сосисками.
- Картопля - 3 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 0, 5 пучка
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Салатний перець - 1 штука
- Шинка - 200 грам
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Яйця - 4 штуки
1. Вимийте картоплю в шкірці і відваріть його до готовності, потім дістаньте і остудіть, наріжте невеликими шматочками. Очистіть перець і наріжте кубиками, а також подрібніть ріпчасту цибулю. У сковороді розігрійте 2 ложки рослинної олії, додайте цибулю, салатний перець, обсмажуйте 2-4 хвилини.
2. Викладіть нарізану шматочками картоплю і обсмажуйте ще кілька хвилин.
3. Наріжте шинку брусочками і додайте в сковороду, подрібніть петрушку і зелену цибулю, викладіть до решти інгредієнтів.
4. Перемішайте всі інгредієнти і обсмажуйте 2 хвилини.
5. Розбийте в окрему миску курячі яйця, сіль і poperčite, влийте в сковороду.
6. Відразу ж перемішайте яйця з шинкою і овочами. За смаком додайте сіль і перець.
7. Подавайте блюдо відразу до столу, можна з кетчупом і майонезом.