Сирний суп з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Вся моя родина полюбила супи на основі плавленого сиру. Спочатку я пробувала тільки овочеві, а потім стала варити і з м'ясом для чоловіка. Саме про такий рецепті я вам розповім. Вийшло смачно.
Ознайомтеся з тим, як приготувати сирний суп з яловичиною. Досить простий рецепт, але все-таки час на створення страви вам знадобиться не мало, так як ще будемо робити обсмажування. Бульйон виходить насиченим, трохи жирним і дуже ситним. Всі смаки ідеально поєднуються і цікаво грають у роті.
- Яловичина - 300 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Кольорова капуста, коб - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Сир плавлений, пластинки - 6 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Вода - 3 L
М'ясо промийте і наріжте невеликими шматочками. Поставте його варитися до готовності у воді, близько 1, 5 годин. Також в бульйон додайте очищену цибулину. Готовий бульйон процідити і видаліть цибулю.
Капусту помийте, і розділіть її на дрібні суцвіття.
Обсмажте капусту в вершковому маслі до легкої рум'яності.
Картопля з морквою почистіть, помийте і наріжте кубиками.
Бульйон доведіть до кипіння. Додайте в нього картоплю і моркву, залишивши м'ясо. Варіть суп протягом 20 хвилин.
В кінці варіння додайте сир і подрібнену петрушку. Перемішайте суп до розчинення сиру.
Варіть суп ще 5 хвилин. Додайте в нього сіль і перець. Смачного!