Рецепт Сирний суп з яловичиною фото

Сирний суп з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Яловичина , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Вся моя родина полюбила супи на основі плавленого сиру. Спочатку я пробувала тільки овочеві, а потім стала варити і з м'ясом для чоловіка. Саме про такий рецепті я вам розповім. Вийшло смачно.

Опис приготування:

Ознайомтеся з тим, як приготувати сирний суп з яловичиною. Досить простий рецепт, але все-таки час на створення страви вам знадобиться не мало, так як ще будемо робити обсмажування. Бульйон виходить насиченим, трохи жирним і дуже ситним. Всі смаки ідеально поєднуються і цікаво грають у роті.

  • Яловичина - 300 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Кольорова капуста, коб - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Сир плавлений, пластинки - 6 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Вода - 3 L
сирний суп з яловичиною - фото крок 1
М'ясо промийте і наріжте невеликими шматочками. Поставте його варитися до готовності у воді, близько 1, 5 годин. Також в бульйон додайте очищену цибулину. Готовий бульйон процідити і видаліть цибулю.
сирний суп з яловичиною - фото крок 2
Капусту помийте, і розділіть її на дрібні суцвіття.
сирний суп з яловичиною - фото крок 3
Обсмажте капусту в вершковому маслі до легкої рум'яності.
сирний суп з яловичиною - фото крок 4
Картопля з морквою почистіть, помийте і наріжте кубиками.
сирний суп з яловичиною - фото крок 5
Бульйон доведіть до кипіння. Додайте в нього картоплю і моркву, залишивши м'ясо. Варіть суп протягом 20 хвилин.
сирний суп з яловичиною - фото крок 6
В кінці варіння додайте сир і подрібнену петрушку. Перемішайте суп до розчинення сиру.
сирний суп з яловичиною - фото крок 7
Варіть суп ще 5 хвилин. Додайте в нього сіль і перець. Смачного!

Схожі рецепти