Сирний суп з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Тепер я знаю, як приготувати сирний суп з беконом. Це все той же мій улюблений суп-пюре на плавлених сирках, тільки з додаванням нових інгредієнтів, які роблять його ще прекраснішим.
Загалом, рецепт простіше нікуди: зварити, перемолоти і додати бекон. Але як же виходить смачно! Такий суп можу готувати хоч кожен день! До речі, основу страви можна зберігати, а от продукти порціоннно додавати різні. Проявіть свою фантазію і поекспериментуйте. Наприклад, додайте кукурудзу або болгарський перець.
- Картопля - 6 штук
- Сир плавлений - 200 грам
- Бекон - 150 грам
- Бульйон курячий - 2 L
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Очищений і помиту картоплю зваріть в підсоленому бульйоні. Варіть 20 хвилин до майже готового стану.
В цей час наріжте бекон середніми шматочками, а плавлений сир - дрібними кубиками. Вкіньте його до картоплі за 5 хвилин до готовності.
Після цього зніміть каструлю з вогню, подрібніть картопля з сиром блендером. Потім пюре знову приберіть на вогонь на 2 хвилини. Потім зніміть з плити і залиште під кришкою.
Поки суп настоюється, обсмажте на сухій сковороді бекон. Добре перемішайте, щоб м'ясо присмажилося з двох сторін.
Готовий суп розлийте по тарілках, в кожну покладіть бекон. Смачного!