Рецепт Сирний суп з беконом фото

Сирний суп з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Плавлений сир
Дієтичне харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Тепер я знаю, як приготувати сирний суп з беконом. Це все той же мій улюблений суп-пюре на плавлених сирках, тільки з додаванням нових інгредієнтів, які роблять його ще прекраснішим.

Опис приготування:

Загалом, рецепт простіше нікуди: зварити, перемолоти і додати бекон. Але як же виходить смачно! Такий суп можу готувати хоч кожен день! До речі, основу страви можна зберігати, а от продукти порціоннно додавати різні. Проявіть свою фантазію і поекспериментуйте. Наприклад, додайте кукурудзу або болгарський перець.

  • Картопля - 6 штук
  • Сир плавлений - 200 грам
  • Бекон - 150 грам
  • Бульйон курячий - 2 L
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
сирний суп з беконом - фото крок 1
Очищений і помиту картоплю зваріть в підсоленому бульйоні. Варіть 20 хвилин до майже готового стану.
сирний суп з беконом - фото крок 2
В цей час наріжте бекон середніми шматочками, а плавлений сир - дрібними кубиками. Вкіньте його до картоплі за 5 хвилин до готовності.
сирний суп з беконом - фото крок 3
Після цього зніміть каструлю з вогню, подрібніть картопля з сиром блендером. Потім пюре знову приберіть на вогонь на 2 хвилини. Потім зніміть з плити і залиште під кришкою.
сирний суп з беконом - фото крок 4
Поки суп настоюється, обсмажте на сухій сковороді бекон. Добре перемішайте, щоб м'ясо присмажилося з двох сторін.
сирний суп з беконом - фото крок 5
Готовий суп розлийте по тарілках, в кожну покладіть бекон. Смачного!

Схожі рецепти