Рецепт Сирний пиріг з хрусткою скоринкою фото

Сирний пиріг з хрусткою скоринкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир, Пісочне тісто, Яйця, Вівсянка, Крупи
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Випічка, Пироги

З пісочного тіста і сирної начинки виходить чудовий смачний пиріг. Головне особливістю є тонка хрустка скоринка з вівсяних пластівців і мигдалю. Чудова ласощі!

Ділюся хорошим рецептом, як приготувати сирний пиріг з хрусткою скоринкою. "фішка" хрусткої скоринки - це карамельний солодкий соус на основі вівсянки і мигдальних пластівців. Перед подачею на стіл обов'язково остудіть пиріг, так буде тільки смачніше. Хай щастить!

  • Пісочне тісто - 300 грам
  • Сир - 450 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Ожина - 200 грам (або інші ягоди)
  • Вершкове масло - 35 грам
  • Цукор - 125 грам
  • Вершки - 50 грам
  • Вівсянка - 2 Ст. Ложки
  • Мигдальні пластівці - 2 Ст. Ложки
сирний пиріг з хрусткою скоринкою - фото крок 1
Тонко розгортає пісочне тісто. Викладаємо його в форму для запікання, змащену вершковим маслом. Проколюємо тісто виделкою і запікаємо в духовці 15 хвилин, температура 180 градусів.
сирний пиріг з хрусткою скоринкою - фото крок 2
Перемішуємо сир з яєчними жовтками і цукром.
сирний пиріг з хрусткою скоринкою - фото крок 3
Розтопіть в сковороді олію, додайте 50 грам цукру. Обсмажуйте до золотистого 2 хвилини. Потім додайте вершки і перемішайте.
сирний пиріг з хрусткою скоринкою - фото крок 4
Засипте вівсянку і мигдальні пластівці. Готуйте до загустіння маси на повільному вогні.
сирний пиріг з хрусткою скоринкою - фото крок 5
Пісочне тісто остудіть.
сирний пиріг з хрусткою скоринкою - фото крок 6
Зверху акуратно викладіть сирну начинку.
сирний пиріг з хрусткою скоринкою - фото крок 7
Прикрасьте сир ожиною.
сирний пиріг з хрусткою скоринкою - фото крок 8
Полийте карамельним соусом. Надішліть в духовку на 25 хвилин, температура 180 градусів.
сирний пиріг з хрусткою скоринкою - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти