Сирний кляр
(покроковий рецепт з фото)
Раджу вам приготувати сирний кляр, він добре підійде і до риби, і до м'яса, і до курки. Цього разу я робила курочку в сирному клярі. Смак і аромат непередаеваеми! Спробуйте, вам сподобається!
Цей простий рецепт сирного клярі в моїй родині користується великим попитом, мене просили навіть кабачки в такому клярі посмажити! Вся справа в тому, що сир при смаженні розплавляється і стає дуже ніжним і вершковим. А кунжут, навпаки, додає страві легкої "хрумтящесті"! Спробуйте обов'язково, смачний і ароматний!
- Куряче філе - 500 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. Яйця збити до однорідності з сіллю і спеціями. Додамо сюди тертий на крупній тертці сир.
2. Курку ріжемо на шматочки, злегка відбиваємо кожен. Вмочуємо кожен шматочок спочатку в борошно, а потім - в кляр перед смаженням.
3. Смажимо кожен шматочок з одного боку, а потім перевертаємо і посипаємо кунжутом.
4. Ось такі здоровские і апетитні виходять "котлетки"!