Рецепт Сирний кляр фото

Сирний кляр
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Страви без випічки
На обід
Страви в клярі

Раджу вам приготувати сирний кляр, він добре підійде і до риби, і до м'яса, і до курки. Цього разу я робила курочку в сирному клярі. Смак і аромат непередаеваеми! Спробуйте, вам сподобається!

Цей простий рецепт сирного клярі в моїй родині користується великим попитом, мене просили навіть кабачки в такому клярі посмажити! Вся справа в тому, що сир при смаженні розплавляється і стає дуже ніжним і вершковим. А кунжут, навпаки, додає страві легкої "хрумтящесті"! Спробуйте обов'язково, смачний і ароматний!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
сирний кляр - фото крок 1
1. Яйця збити до однорідності з сіллю і спеціями. Додамо сюди тертий на крупній тертці сир.
сирний кляр - фото крок 2
2. Курку ріжемо на шматочки, злегка відбиваємо кожен. Вмочуємо кожен шматочок спочатку в борошно, а потім - в кляр перед смаженням.
сирний кляр - фото крок 3
3. Смажимо кожен шматочок з одного боку, а потім перевертаємо і посипаємо кунжутом.
сирний кляр - фото крок 4
4. Ось такі здоровские і апетитні виходять "котлетки"!

Схожі рецепти