Сирники з курагою
(покроковий рецепт з фото)
Яких тільки сирників не існує! Я ж завжди печу їх з додаванням шматочків кураги: виходять дуже ніжні й ароматні. Прекрасно підходять для сімейного сніданку або полудня.
Звичайно, Ви можете додати сюди і інші сухофрукти. Курагу годі й нарізати ножем, а подрібнити за допомогою блендера.
- Сир - 200 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Куряче яйце - 1 штука
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Чорнослив - 50 грам

1. Підготуйте необхідні інгредієнти.

2. Сир розімніть вилкою, додайте сіль, цукор і яйце. Перемішайте.

3. Додайте манку, перемішайте і дайте постояти хвилин 10.

4. Курагу замочіть в окропі хвилин на 10, потім воду злийте і наріжте кубиками.

5. Додайте до сиру, перемішайте.

6. Формуйте сирники, обвалюють у борошні і обсмажують до готовності на сковороді під кришкою.

7. Смачного!