Сирники солоні
(покроковий рецепт з фото)
Всі звикли до того, що сирники - це солоденькі сирні оладки. Але якщо ви не боїтеся експериментів і готові пробувати щось новеньке іноді, тоді пропоную вам оцінити цей цікавий рецепт.
Поспішаю вам розповісти, як приготувати сирники солоні з каперсами і сушеними томатами. Це дивно смачно, незвично і дуже апетитно. Крім звичайного сиру, до речі, в рецепті можна використовувати також рикотту, наприклад. Подавати такі сирнічкі до столу можна як з традиційною сметаною, так і з йогуртом або вершковим соусом.
- Сир - 300 грам
- Фета - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сушені томати - 1 Ст. Ложка
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 100 грам (приблизно)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1
Сир протріть через сито, з'єднайте з фетою і перемішайте.
2
Vbeyte яйця, додайте каперси і томати.
3
За смаком з сіллю, всипте розпушувач і трохи борошна, щоб маса не була рідкою.
4
Сліпий 6-8 невеликих кульок і обваляйте їх з усіх боків в борошні.
5
Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте до рум'яності з двох сторін.
Смачного!
Смачного!