Сирні рулетики з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас намічається торжество і ви хочете почастувати всіх незвичайної апетитною закускою, то візьміть на озброєння рецепт сирних рулетиков з сьомгою, і ви обов'язково здивуєте своїх гостей.
Завдяки цим рецептом легко навчитися готувати делікатесну закуску. Але незважаючи на простоту процесу, є деякі дрібниці, які допоможуть зробити цю закуску ще смачніше. Наприклад, можна, можливо, при формуванні рулету, покласти всередину шматочок м'якого сиру. Спробуйте звернути рулет в тонкий лаваш. Ці маленькі хитрощі роблять блюдо ніжнішим, а з лавашем - ще ситніше.
Дивіться, як приготувати сирні рулетики з сьомгою, ніжні і апетитні.
- Філе слабосоленої сьомги - 300 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Зелень свіжа - 30 грам (кріп, петрушка)
1. Перед тим, як приготувати сирні рулетики з сьомгою, натріть сир на тертці.
2. Підготуйте сьомгу. Філе має бути без шкіри. Наріжте його тонкими скибочками.
3. Промийте зелень у великій кількості проточної води. Добре просушіть. Наріжте якомога дрібніше зелень, використовуючи тільки листочки.
4. Підготуйте сирну основу. Для цього використовуйте водяну баню. На дно посуду меншого розміру укладіть зелень і сир і поставте на каструлю з водою. Постійно помішуйте суміш віночком або дерев'яною паличкою до повного розплавлення сиру.
5. Розстеліть харчову плівку і викладіть на нього рівномірно сирну масу. Накрийте зверху другим шматком харчової плівки. Розкачайте до форми прямокутника. Зніміть верхню плівку. Викладіть шматочки сьомги на сирний прямокутник так, щоб не було нахлестов.
6. Рулет скрутіть акуратно, поступово відокремлюйте сирну основу від більшого краю плівки, до центру. Знову загорніть готовий рулет в плівку і відправте в холодильник. Знадобиться тридцять минути, щоб він затвердів.
7. Дістаньте з холодильника. Зніміть плівку і наріжте на шматочки. Викладіть красиво на блюдо. Все готове до подачі гостям. Смачного.