Рулетики з млинців з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Закуска з найніжнішим смаком і яскравою начинкою з філе сьомги не залишить байдужими жодного гостя. Рулетики з млинців з сьомгою - це прикраса будь-якого святкового столу. Готуються вони швидко і легко.
Вперше рулетики з млинців з сьомгою я спробував на новорічному корпоративі в невеликому кафе. Рулетиків було кілька видів - з різними начинками, але мені найбільше сподобалися з сьомгою. А все страви, що мені подобаються, я намагаюся готувати потім сам. Гарненько розглянувши рулетики, я вже прикинув, як можна приготувати рулетики з млинців з сьомгою в домашніх умовах. Правда начинка там була більш мізерної, але у себе вдома ми зробимо рулетики з млинців ще смачніше і не пошкодуємо начинки, Чи не справедливість? :)
- Борошно - 3/4 склянки
- Цукор - 1 чайних ложок
- Молоко - 400 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 60 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Філе сьомги - 300 грам (слабосоленая)
- Вершковий сир - 200 грам( (філадельфія))
- Пекінська капуста - 1 штука
Процес приготування рулетиків ми почнемо з підготовки тесту для млинців. Змішаємо все сухі інгредієнти - просіяне борошно, цукор і сіль.
Потроху вливаємо молоко, додаємо яйця і розтоплене і охолоджене до кімнатної температури масло, і добре збиваємо. Ми залишаємо наше тісто на півгодини для відпочинку.
Через 30 хвилин ще раз розмішуємо тісто і ставимо гріти сковороду, змащену олією. Смажимо тонкі млинці для рулетиків з обох сторін до красивого золотистого кольору.
Помийте і висушіть листя пекінської капусти. Тверді частини листа видаліть. Замість капусти відмінно підійдуть і листя салату
Сьомгу нарізаємо довгими смужками.
І тепер збираємо наші рулетики. На млинець намажемо вершковий сир. Вершковий сир можна замінити плавленим і приготувати ось таку начинку - натерти плавлений сир на дрібну терку і змішати з майонезом. Зверху на шар сиру кладемо лист пекінської капусти і смужку сьомги.
Загортаємо млинці в рулетики і розрізаємо навпіл або на 3-4 частини.