Сирні равлики
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Поєднання корисних інгредієнтів у веселій формі. Це простий і цікавий рецепт приготування смачної сирної випічки. Ідеальне ласощі для всієї родини до ранкової чашки кави або склянці молока.
Опис приготування:
Сирна випічка дуже смачна і корисна, особливо - дітям, які не люблять сир. Рецепт приготування сирних"равликів" дуже простий. Начинку можна вибирати на свій смак. А ще залучіть до приготування"равликів" дітей. Вони із задоволенням вам допоможуть, а потім з не меншим задоволенням з'їдять вашу випічку.
- Сир - 400 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно - 2-2, 5 склянки
- Цукор - 1 Склянка(3/4 ст. - в тісто, 2 ст. L. - для начинки)
- Жовток - 2 штуки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Яблука - 2-3 штук
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
Насамперед поставимо яблука в духовку на 190 градусів. Просіяне борошно, м'яке масло і сир змішуємо з цукром і жовтками.
Додаємо соду і щіпку солі, замішуємо тісто. Воно повинно вийти м'яким. Відправимо тісто на хвилин 10 в морозилку.
Яблука в духовці готуємо до м'якості. Далі їх остудити трохи, дістанемо м'якоть. Зробимо пюре за допомогою вилки, яке потім змішаємо з цукром і корицею.
Охолоджене тісто акції 4 частини. З кожної частини на присипаному борошном столі розкачати прямокутний пласт. Змащуємо його тонким шаром начинки.
Скручуємо рулет, нарізаємо його на невеликі шматочки.
Деко необхідно застелити папером, на яку потім викладемо майбутні"равлики" .
Відправляємо деко в уже розігріту духовку на 20 хвилин. Чи менше, дивіться по своїй духовці, але"равлики" повинні зарум'яниться.