Рецепт Булочки-равлики з беконом фото

Булочки-равлики з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Бекон
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Страви з начинкою, Булочки

Звикли до того, що булочки бувають тільки солодкими? А ось і ні, це далеко не завжди так! Начинку можна придумати абсолютно несподівану. Крім популярної сирної, на розум мені прийшов ще один варіант.

У свій рецепт я описала, як приготувати булочки-равлики з беконом. Виявилося, що класичне дріжджове тісто на молоці просто ідеально підходить для цього. Виходить цілком ситний перекус для великої групи людей. Найсмачніше цю випічку є, коли вона тепла, а якщо все це справа ще й чаєм запивати ... Ммм!

  • Борошно - 400 грам
  • Бекон - 500 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Дріжджі швидкодіючі - 7 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кунжут - За смаком
булочки-равлики з беконом - фото крок 1
Замісити тісто. Змішайте борошно з молоком, сіллю, маслом і дріжджами (їх приготуйте за інструкцією на упаковці). Залиште тісто на 1-1, 5 години під рушником, щоб воно збільшилося вдвічі.
булочки-равлики з беконом - фото крок 2
Бекон наріжте скибочками.
булочки-равлики з беконом - фото крок 3
Готове тісто розкачати в тонкий пласт.
булочки-равлики з беконом - фото крок 4
Наріжте пласт рівними смужками в 3 см. Шириною.
булочки-равлики з беконом - фото крок 5
За скибочці бекону покладіть на початку смужок і в середині, а потім скрутіть тісто з беконом в спіраль.
булочки-равлики з беконом - фото крок 6
Залиште майбутні булочки на деку на півгодини або більше, щоб вони збільшилися.
булочки-равлики з беконом - фото крок 7
Запікайте вироби 15-20 хвилин при 180 градусах в духовці. Можете додати кунжут для прикраси. Приємною дегустації!

Схожі рецепти