Сирні галушки
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати галушки з сиру в домашніх умовах не складе ніяких особливих зусиль. Тісто готується досить швидко, варяться галушки ще швидше. А смак цієї страви заслуговує усіляких похвал.
Галушки з сиру ще називають ледачими варениками, так як начинка не загортається в тісто, а входить до його складу. Залишається тільки перемішати всі інгредієнти, нарізати тісто на шматочки і відварити. Подавайте сирні галушки зі сметаною, згущеним молоком або варенням.
- Сир - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1/2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
1. Сир помістіть в глибоку ємність для зручного змішування.
2. Вбийте яйце в сир, додайте цукор і сіль. Змішайте, а після додайте трохи борошна.
3. Розділити тісто на частини. Скачайте їх в ковбаски.
4. Розріжте ковбаски на рівні невеликі шматочки.
5. Отруюйте галушки в киплячу воду і варіть до готовності сирного тесту.