Рецепт Сирне серце з ягодами фото

Сирне серце з ягодами
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування ніжного французького десерту з сиру, вершків.

Опис приготування:

Сирне серце з ягодами (фр. «Coeur а-ля крем») - елегантний десерт на сніданок. Навіть якщо ви приготуєте ці ласощі в звичайній круглої посуді, ви отримаєте від нього нітрохи не менше задоволення. Ніжний сир, подається зі стиглими ягодами, дозволить вам зануритися в незабутню насолоду.

Приготування:

Вистелити форму у вигляді серця шаром марлі. У мисці перемішати сир, половину цукру і лимонний сік. Отриману суміш викласти у форму з марлею, намагаючись її не пом'ялися. Вдарити форму кілька разів об стіл, щоб видалити повітря всередині. Дати десерту постояти 2 годину.

Змішати 250 г малини, половину цукру і 100 мл води в каструлі. Довести до кипіння, розім'яти до консистенції пюре і перемішати з іншими ягодами.

Акуратно витягнути сирне серце з форми, полити теплим ягідним соусом і подавати зі збитими вершками.


  • Фондю FRE (свіжий сир) або сир - 350 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Лимон, сік - 1 штука
  • Малина - 250 грам
  • Малина, полуниця, червона смородина або суміш ягід - 300 грам
  • Збиті вершки - 100 мілілітрів
Сирне серце з ягодами (фр. «Coeur а-ля крем») - елегантний десерт на сніданок. Навіть якщо ви приготуєте ці ласощі в звичайній круглої посуді, ви отримаєте від нього нітрохи не менше задоволення. Ніжний сир, подається зі стиглими ягодами, дозволить вам зануритися в незабутню насолоду.

Приготування:

Вистелити форму у вигляді серця шаром марлі. У мисці перемішати сир, половину цукру і лимонний сік. Отриману суміш викласти у форму з марлею, намагаючись її не пом'ялися. Вдарити форму кілька разів об стіл, щоб видалити повітря всередині. Дати десерту постояти 2 годину.

Змішати 250 г малини, половину цукру і 100 мл води в каструлі. Довести до кипіння, розім'яти до консистенції пюре і перемішати з іншими ягодами.

Акуратно витягнути сирне серце з форми, полити теплим ягідним соусом і подавати зі збитими вершками.

Схожі рецепти