Сирне серце з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування ніжного французького десерту з сиру, вершків.
Сирне серце з ягодами (фр. «Coeur а-ля крем») - елегантний десерт на сніданок. Навіть якщо ви приготуєте ці ласощі в звичайній круглої посуді, ви отримаєте від нього нітрохи не менше задоволення. Ніжний сир, подається зі стиглими ягодами, дозволить вам зануритися в незабутню насолоду.
Приготування:
Вистелити форму у вигляді серця шаром марлі. У мисці перемішати сир, половину цукру і лимонний сік. Отриману суміш викласти у форму з марлею, намагаючись її не пом'ялися. Вдарити форму кілька разів об стіл, щоб видалити повітря всередині. Дати десерту постояти 2 годину.
Змішати 250 г малини, половину цукру і 100 мл води в каструлі. Довести до кипіння, розім'яти до консистенції пюре і перемішати з іншими ягодами.
Акуратно витягнути сирне серце з форми, полити теплим ягідним соусом і подавати зі збитими вершками.
- Фондю FRE (свіжий сир) або сир - 350 грам
- Цукор - 200 грам
- Лимон, сік - 1 штука
- Малина - 250 грам
- Малина, полуниця, червона смородина або суміш ягід - 300 грам
- Збиті вершки - 100 мілілітрів
Приготування:
Вистелити форму у вигляді серця шаром марлі. У мисці перемішати сир, половину цукру і лимонний сік. Отриману суміш викласти у форму з марлею, намагаючись її не пом'ялися. Вдарити форму кілька разів об стіл, щоб видалити повітря всередині. Дати десерту постояти 2 годину.
Змішати 250 г малини, половину цукру і 100 мл води в каструлі. Довести до кипіння, розім'яти до консистенції пюре і перемішати з іншими ягодами.
Акуратно витягнути сирне серце з форми, полити теплим ягідним соусом і подавати зі збитими вершками.