Сирне тісто з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати смачну і солодку сирну запіканку до чаю. З рецептом приготування сирного тесту з ягодами зробити це не важко, зате стане в нагоді на всі випадки життя. Дивіться!
Цей рецепт підкаже, як приготувати сирне тісто з ягодами. Можете взяти як свіжі, так і заморожені ягоди. До речі, в останньому випадку необов'язково ягоди розморожувати заздалегідь. Я зазвичай роблю тісто зі смородиною або чорницею. Випікати з такого тесту можна не тільки пироги, але і невеликі маффіни або кекси.
- Сир - 350-400 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 0, 3 склянки
- Ванільний цукор - 10 грам
- Йогурт - 100-150 грам
- Манька - 0, 3 склянки
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Полуничний - 300 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Яйця збийте з цукром і дрібкою солі.
До яйцям додайте сир і йогурт. За допомогою міксера або блендера збийте до однорідної маси, щоб не було грудочок.
Додайте в масу манку, розмішайте і дайте настоятися хвилин 15, щоб манка набухла.
Змастіть форму вершковим маслом, присипте злегка манкою, духовку розігрійте до 180 З.
У сирну масу додайте цедру.
Змастіть форму вершковим маслом, присипте злегка манкою, духовку розігрійте до 180 З.
У сирну масу додайте цедру.
Потім додайте в тісто ягоди, перемішайте.
Перекладіть тісто в форму, змащену вершковим маслом, і відправте в розігріту духовку на 40-60 хвилин. Час залежить від розміру і висоти форми, випікайте до рум'яного кольору.
Готової запіканці з сирного тесту з ягодами дайте охолонути, а потім нарізайте. Вона виходить ніжною, використовуйте вологу, це нормально.
Смачного!