Рецепт Сир що батон фото

Сир що батон
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Сир
Страви без випічки
На полуденок , На швидку руку , На природу , Літні , Фуршет
Фондю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Відмінна закуска для всієї родини. Варіація на тему фондю і оригінальна подача"в батоні" . Всього 2 інгредієнта: батон і сир, мінімум зусиль і часу!

Опис приготування:

Прекрасна закуска підійде для невеликої компанії або для великої родини. Якщо у Вас вдома є батон (чабатту або інший світлий хліб) і трохи сиру, то Ви зумієте здивувати смачним і оригінальним блюдом будь-якого гостя. Хрусткі сухарики з ніжним тягучим сиром - що може бути смачніше?

  • Кнопка - 1 штука
  • Сир - 150 грам (краще 2 виду сиру)
  • Масло оливкове - 100 мілілітрів
  • Прованські трави - 1 Чайна ложка
  • Сушений кріп - 1 Чайна ложка
сир що батон - фото крок 1
У батоні виріжте коло і трикутник. Вирізаний м'якуш наріжте на смужки.
сир що батон - фото крок 2
Сир виріжте теж у вигляді кола і трикутника за розміром на батоні і вкладіть в хліб.
сир що батон - фото крок 3
Змішайте масло з приправами і змастіть хліб, сир і смужки хліба.
сир що батон - фото крок 4
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці, поки сир не розплавиться. Подайте з сухариками. Смачного!

Схожі рецепти