Сир що батон
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна закуска для всієї родини. Варіація на тему фондю і оригінальна подача "в батоні" . Всього 2 інгредієнта: батон і сир, мінімум зусиль і часу!
Прекрасна закуска підійде для невеликої компанії або для великої родини. Якщо у Вас вдома є батон (чабатту або інший світлий хліб) і трохи сиру, то Ви зумієте здивувати смачним і оригінальним блюдом будь-якого гостя. Хрусткі сухарики з ніжним тягучим сиром - що може бути смачніше?
- Кнопка - 1 штука
- Сир - 150 грам (краще 2 виду сиру)
- Масло оливкове - 100 мілілітрів
- Прованські трави - 1 Чайна ложка
- Сушений кріп - 1 Чайна ложка
У батоні виріжте коло і трикутник. Вирізаний м'якуш наріжте на смужки.
Сир виріжте теж у вигляді кола і трикутника за розміром на батоні і вкладіть в хліб.
Змішайте масло з приправами і змастіть хліб, сир і смужки хліба.
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці, поки сир не розплавиться. Подайте з сухариками. Смачного!