Сицилійський салат з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Салат цікавий поєднанням овочів і сиру, листочки свіжої м'яти, часник, перець. Складно описати смак і аромат, потрібно тільки спробувати! дивіться рецепт!
Отже, розповідаю, як приготувати "сицилійський салат з баклажанами" . Для початку потрібно підготувати баклажан: вимити, порізати, посолити. Обсмажити на практичний сухій сковороді-гриль, з'єднати з іншими інгредієнтами і годинку охолодити в холодильник. Хай щастить!
- Баклажан - 1 штука
- Моцарелла - 80 грам
- Помідори черрі - 80 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- М'ята свіжа - За смаком (тільки листочки)
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. Вимийте баклажан, поріжте тонкими кільцями. Приправити сіллю і залиште на 15 хвилин.
3. Відіжміть руками баклажани від вологи або промокніть паперовими рушниками. Гриль змастіть силіконовою пензликом з маслом і обсмажте баклажани до готовності.
4. Коли баклажани трохи охолонуть, наріжте їх смужками, приблизно кожне колечко на 2-3 частини. Додайте м'яту, часник, чорний мелений перець.
5. Моцареллу порвіть руками на шматочки, чері поріжте на половинки. Додайте до баклажанів, відкоригуйте на сіль. Збризніть оливковим маслом. Перемішайте і поставте в холодильник на 1 час.
6. Сицилійський салат з баклажанами готовий. Пробуйте!